ATT LÄSA, LÄRA OCH RESA tillsammans bidrar till möten och nya kunskaper, som berikar livet.  Välj mellan städerna Prag, Kraków och Berlin. Materialet är framtaget och skräddarsytt av PROmedlemsresor så att cirkelledaren själv inte behöver vara expert på den stad som ska studeras. Studiehandledningen kan du beställa via din ABF-förening.

SAMLA ER CIRKEL och bestäm till vilken av dessa kulturstäder som ni vill göra er kunskapsresa. I samband med starten av cirkeln presenteras samtliga byggstenar som går in under Res & Lär. I studiecirkeln fokuserar deltagarna på de delar som intresserar just dem, dessa ämnen kan variera från såväl kultur, historia, arkitektur till politik, religion, musik, mat och litteratur.

UPPLEV DINA KUNSKAPER! För att sedan praktisera sina kunskaper om staden väljer deltagarna gemensamt att boka en resa. För resans upplägg kontaktas PROmedlemsresor, cirkeldeltagarna väljer i samråd datum för avresa under våren eller hösten. PROmedlemsresor erbjuder en 4-dagars-resa som inkluderar en omfattande stadsrundtur. Din studiecirkel kan sedan fylla ut programmet med extrautflykter allt efter önskemål.

LÄS OM RESORNA MED ABF HÄR »