På våra soloresor är du i gott sällskap

Ensamresande ger nya upplevelser - och nya vänner! På våra SOLO-resor kan du resa på egen hand och träffa likasinnade PRO-vänner. Till hands finns våra omtyckta värdinnor som ordnar med omfattande resmålsservice och trevliga aktiviteter eller utflykter på resmålet. Oftast ingår såväl frukost som middag på hotellet och därtill ofta en eller fler utflykter. Du bor i ditt rum eller lägenhet för eget bruk- utan att behöva betala extra.

SOLO i Kroatien

I Kroatien njuter du av en bekväm tillvaro med strövtåg, salta bad, god mat och rekreation alldeles vid havet. Få länder är så tillgängliga som Kroatien med sina trevliga utflyktsmål och fina promenadvägar utmed hela kusten. Vi bor fint i Makarska med närhet till hamnens trevliga barer, kaféer och restauranger som serverar färsk fisk. Våra färdledare ger omfattande resmålsservice för att du ska känna dig trygg under sin vistelse. Boka SOLO i Kroatien.
Avresa från Stockholm och Köpenhamn 21/10.8 dagar.
PRO-pris fr. 8 895 kr .Ord.pris 9 400 kr

SOLO på Mallorca

Underbara Mallorca är känt för sitt sköna klimat och sin enastående natur! På vår soloresa bor du som reser på egen hand i lägenhet för eget bruk utan extra kostnad. Vi reser till småstaden Santa Ponsa, vackert beläget på sydvästra Mallorca. I resan har vi inkluderat en heldagsutflykt längs västkusten med en vandring i citrusdalen. Våra värdinnor erbjuder strövtåg i närområdet och aktiviteter till självkostnadspris. Boka SOLO på Mallorca.
Avresa från Stockholm, Göteborg & Köpenhamn. 21/10. 8 dagar.
PRO-pris fr. 8 495 kr. Ord.pris 9 000 kr

SOLO på Nådendal Spa

Enkelrum utan extra kostnad! Njut Nordens största Spahotell i mysig skärgårdsmiljö. Frukostpension ingår. Varma romerska bassänger, bubbelbad, rekreationspooler, finsk och turkisk bastu gör poolavdelningen på Nordens största Spahotell till ett badparadis. Du kan till och med bada utomhus i en 30-gradig uppvärmd pool. Njut av skön atmosfär och skäm bort dig själv! Boka SOLO på Nådendal Spa.
Avresa från Stockholm och (Köpenhamn). 8/10. 4 dagar.
PRO-pris fr. 2 695 kr. Ord.pris 3 000 kr

SOLO i Almuñécar

Vårt resmål Almuñécar är en gemytlig småstad i Sydspanien. Vi bor på hotell Chinasol, precis vid San Cristobalstranden, och har det trevligt tillsammans i Andalusiens behagliga klimat! Du som reser på egen hand får lägenhet för eget bruk utan extra kostnad! En utflykt till fruktodlaren Antonios ekologiska Finca el Pinero ingår. Du har allt du behöver inom bekvämt promenadavstånd in till den idylliska stadens alla sevärdheter. SOLO i Almunecar.
Avresa från Stockholm och (Köpenhamn). 18/11. 8 dagar.
PRO-pris fr. 6 995 kr. Ord.pris 7 500 kr

Här är PROmedlemsresor alla SOLO-resor.

Res SOLO med oss utan att betala enkelrumstillägg!