På våra soloresor är du i gott sällskap

Ensamresande ger nya upplevelser - och nya vänner! På våra SOLO-resor kan du resa på egen hand och träffa likasinnade PRO-vänner. Till hands finns våra omtyckta värdinnor som ordnar med omfattande resmålsservice och trevliga aktiviteter eller utflykter på resmålet. Oftast ingår såväl frukost som middag på hotellet och därtill ofta en eller fler utflykter. Du bor i ditt rum eller lägenhet för eget bruk- utan att behöva betala extra.

SOLO i Kroatien

I Kroatien njuter du av en bekväm tillvaro med strövtåg, salta bad, god mat och rekreation alldeles vid havet. Få länder är så tillgängliga som Kroatien med sina trevliga utflyktsmål och fina promenadvägar utmed hela kusten. Vi bor fint i Makarska med närhet till hamnens trevliga barer, kaféer och restauranger som serverar färsk fisk. Våra färdledare ger omfattande resmålsservice för att du ska känna dig trygg under sin vistelse. 

SOLO i Almuñécar

Vårt resmål Almuñécar är en gemytlig småstad i Sydspanien. Vi bor på hotell Chinasol, precis vid San Cristobalstranden, och har det trevligt tillsammans i Andalusiens behagliga klimat! Du som reser på egen hand får lägenhet för eget bruk utan extra kostnad! En utflykt till fruktodlaren Antonios ekologiska Finca el Pinero ingår. Du har allt du behöver inom bekvämt promenadavstånd in till den idylliska stadens alla sevärdheter. 

Läs mer & boka PRO Medlemsresor SOLO-resor.

Res SOLO med oss utan att betala enkelrumstillägg!