Hoppa till huvudinnehåll

Nyheter

Håll dig uppdaterad om det som händer på hos oss. Träffa oss på någon av de alla mässor vi deltar på runt om i landet eller besök oss på vårt kontor i Gamla stan i Stockholm.

Prenumerera gärna på våra Nyhetsbrev för erbjudanden och nyheter om våra resor. Vi finns också på Facebook där vi delar med oss av inspiration och håller daglig kontakt med våra resenärer. Här på hemsidan hittar du samtliga resor och aktuella kampanjer och här kan du även läsa mer om oss.

Hälsningar från oss på PRO Medlemsresor

2020-12-15

Öppettider i trettonhelgen

Vi hoppas att ni alla får en vilsam jul- och nyårshelg. Välkomma att höra av er, våra öppettider ser ni här!

Läs mer
2020-01-31

Det kom en hälsning

Det kom en fantastiskt hälsning till oss på PROmedlemsresor. Tack Monica för att du tog dig tid att skriva in till oss för att dela med dig av din historia. Trevlig helg till dig Monica!

Läs mer
2020-01-27

Nyhet! Tågresa till Rimini

Tågresa till Rimini - Italiens mest berömda badort och en äkta 60-talsklassiker Följ med på en tågresa till hundraårsjubilerande Federico Fellinis hemstad Rimini, en av Europas mest intressanta och mest italienska badorter. Trots att Rimini försvann från de stora resekatalogerna för mer än två decennier sedan, så håller Rimini stilen. Den två mil långa sandstranden är fortfarande välskött med sina färgglada badhytter, solstolar i perfekta rader och matchande parasoller.

Läs mer
2020-01-17

Minns du Benidorm

Den klassiska repliken ur Lasse Åbergs film ”Sällskapsresan” får tjäna som resumé för den nya satsningen från PRO Medlemsresor: Resor för Rolling Stones-generationen. Begreppet Rolling Stones-generationen myntades i slutet av förra seklet och inkluderar oss som var ungdomar under 60-talet – med en egen tonårskultur, som lyssnade till Rolling Stones och Beatles, var idealister och lät håret växa. Och började resa på charter till Sydeuropa.

Läs mer
2018-05-18

Casablancatårta

Gunnel Carlsons CasablancatårtaGunnel Carlson är en av Sveriges mest uppskattade trädgårdsjournalister. I sin trädgårdsbok "Min Gröna

Läs mer
2018-02-12

PRO-resefolder

PROmedlemsresor har fler resor än någonsin att erbjuda PROs medlemmar.

Läs mer
2017-05-29

Res SOLO med oss!

Ensamresande ger nya upplevelser - och nya vänner! På våra SOLO-resor kan du resa på egen hand och träffa likasinnade PRO-vänner.

Läs mer
2017-05-05

Vi kan göra er nästa föreningsresa!

PROmedlemsresor är PRO:s egna resebyrå med 30-års erfarenhet, vi har mycket goda kunskaper och ett oändligt uppslag på fina resor som anpassas efter varje förenings förfrågan!

Läs mer
2017-04-29

Följ med på Strövtåg

Finns det något mer underbart än att strosa längs en stig invid havet eller gå i en grönskande dal med omgivande böljande kullar och blomsterängar?

Läs mer
2017-04-26

Res och Lär med ABF

I ett unikt samarbete mellan PRO, ABF och oss på resebyrån PROmedlemsresor erbjuds din PRO-förening att starta en resecirkel under namnet Res & Lär.

Läs mer
2017-04-04

"Lasse är min allra bästa vän"

Lasse och Kerstin fann varandra på PROmedlemsresors höstträff i Turkiet.

Läs mer
2017-04-01

PRO-resefolder 2017-2018

PROmedlemsresor har fler resor än någonsin att erbjuda PROs medlemmar.

Läs mer
2017-09-08

Viktigt information om måndag den 8 juni

Den 8 juni uppgraderar vi våra servrar och har därför stängt vårt kontor. Webbokningen är öppen, vi bekräftar din bokning tisdag den 9 juni.

Läs mer