Visste ni att PROmedlemsresor har skräddarsytt unika resor för 100-tals PRO-föreningar runt om i landet? Vad det gäller priset så är ni själva med och tar fram det bästa möjliga utifrån era önskemål om innehåll, resmål och ekonomi.

Decennier av resglädje!

1978 startade PRO en egen reseverksamhet, PRO-resor. Medlemsresor med buss gjordes inom Sverige på temat Läs, Spar & Res. PRO-medlemmarna läste i studiecirklar om Sveriges olika landskap.
Allt efter åren gick hade Sveriges 25 landskap betats av och intresset för att resa utanför landets gränser blev allt större. För att möta efterfrågan etablerades Senior Resor. Några av de första stora resorna som gjordes var att chartra hela tågsätt för medlemsresor till Portoroz i dåvarande Jugoslavien.

Numera har PRO-resor bytt namn till PROmedlemsresor, för att ytterligare tydliggöra att våra resor arrangeras för PRO:s många medlemmar, och Senior Resor AB heter numer Grand Tours AB.

Den senaste förändringen inom PROmedlemsresor är att vi nu har förenklat ytterligare för dig som reseansvarig vid bokning av gruppresor. Här nedan kan du läsa mer om fördelarna med att boka någon av våra färdiga gruppresor nästa gång din förening ska ut och resa!

Bokning av föreningsresa

För en offertförfrågan kan ni nu vända er direkt till PROmedlemsresors nya reseinformatör Peter Lennström. Han finns till hands för just er, för att hjälpa till med att informera om paketreselagen, ordna bra och prisvärda resealternativ eller vid tillfälle komma ut och prata om resor på lokala mässor eller möten.

Om ni är en mindre grupp hjälper vi gärna till att hitta en annan PRO-förening som har intresse av att dela resan med er. Du kan också vända dig till oss om du önskar hjälp med att ta fram ett faktablad med dag för dag program, för att på ett tydligt och korrekt sätt kunna presentera resan för medlemmarna i din förening.

Peter Lennström är inte bara oerhört sympatisk utan har även ett långt förflutet inom resor och bidrar gärna med sin kompetens att planera er nästa resa ihop.

Välkommen att kontakta vår nya reseinformatör – Peter Lennström. Han nås på telefon: 073-557 00 92 eller mail peter.lennstrom@promedlemsresor.se


Så bokar du

1. För att kunna genomföra en resa för enbart din förening fordras normalt minst 20 betalande deltagare. Resan kan då utformas helt enligt era önskemål.

2. Om du inte tror dig kunna intressera tillräckligt med deltagare för att genomföra en egen resa för bara din förening, kan du välja ett datum som vi erbjuder i vårt ”Del i För-eningsresorprogram”. Reservera ett valfritt antal platser hos PROmedlemsresor innan du presenterar resan för din förening. Därefter bekräftar vi antalet platser, boende och avstämningsdatum. Du binder dig inte till något minimum antal och tar inga risker. Om du önskar ytterligare information, material eller vill preliminärboka en resa så kontakta oss på info@promedlemsresor.se eller ring 08-701 67 80.

Marknadsföring

Det är viktigt att i god tid nå ut till medlemmarna med information om resan och det specialpris vi erbjuder. Använd alla kanaler; e-post, hemsida, medlemsblad och möten. Vår reseinformatör Peter Lennström kommer gärna till ert föreningsmöte för att inspirera.