Visste ni att PRO Medlemsresor har skräddarsytt unika resor för 100-tals PRO-föreningar runt om i landet? Vad det gäller priset så är ni själva med och tar fram det bästa möjliga utifrån era önskemål om innehåll, resmål och ekonomi.

Decennier av resglädje!

1978 startade PRO en egen reseverksamhet, PRO-resor. Medlemsresor med buss gjordes inom Sverige på temat Läs, Spar & Res. PRO-medlemmarna läste i studiecirklar om Sveriges olika landskap.
Allt efter åren gick hade Sveriges 25 landskap betats av och intresset för att resa utanför landets gränser blev allt större. För att möta efterfrågan etablerades Senior Resor. Några av de första stora resorna som gjordes var att chartra hela tågsätt för PRO Medlemsresor till Portoroz i dåvarande Jugoslavien.

Numera har PRO-resor bytt namn till PRO Medlemsresor, för att ytterligare tydliggöra att våra resor arrangeras för PRO:s många medlemmar, och Senior Resor AB heter numer Grand Tours AB.

Den senaste förändringen inom PRO Medlemsresor är att vi nu har förenklat ytterligare för dig som reseansvarig vid bokning av gruppresor. Här nedan kan du läsa mer om fördelarna med att boka någon av våra färdiga gruppresor nästa gång din förening ska ut och resa!

Bokning av föreningsresa

För en offertförfrågan kan ni nu vända er direkt till PRO Medlemsresor för att hjälpa med att ordna bra och prisvärda resealternativ eller vid tillfälle komma ut och prata om resor på lokala mässor eller möten.

Om ni är en mindre grupp hjälper vi gärna till att hitta en annan PRO-förening som har intresse av att dela resan med er. Du kan också vända dig till oss om du önskar hjälp med att ta fram ett faktablad med dag för dag program, för att på ett tydligt och korrekt sätt kunna presentera resan för medlemmarna i din förening.

Välkommen att kontakta oss: info@promedlemsresor.se


Så bokar du

1. För att kunna genomföra en resa för enbart din förening fordras normalt minst 20 betalande deltagare. Resan kan då utformas helt enligt era önskemål.

2. Om du inte tror dig kunna intressera tillräckligt med deltagare för att genomföra en egen resa för bara din förening, kan du välja ett datum som vi erbjuder som en del av en resa från vårt utbud. Reservera ett valfritt antal platser hos PRO Medlemsresor innan du presenterar resan för din förening. Därefter bekräftar vi antalet platser, boende och avstämningsdatum. Du binder dig inte till något minimum antal och tar inga risker. Om du önskar ytterligare information, material eller vill preliminärboka en resa så kontakta oss på info@promedlemsresor.se eller ring 08-701 67 80.

Marknadsföring

Det är viktigt att i god tid nå ut till medlemmarna med information om resan och det specialpris vi erbjuder. Använd alla kanaler; e-post, hemsida, medlemsblad och möten.