Hoppa till huvudinnehåll

Soloresor

Res solo med PROmedlemsresor - tillsammans med likasinnade!

En SOLO-resa är för dig som reser ensam och vill slippa betala enkelrumstillägg. Ofta ingår även gemensamma aktiviteter i våra mycket prisvärda resor.

Du slipper bekymmer med att hitta och planera, vår svenska reseledare till hands hela tiden. Därutöver har vi på våra populära storstadsresor valt att erbjuda olika tilläggsevenemang till bra priser, för att ge ett mervärde till resan!


Kontakta oss PROmedlemsresor Resesäljare

info@promedlemsresor.se

08-701 67 80

Resor i grupp som kan passa dig

Soloresa, Finland

Soloresa till Nådendal Spa

Varma romerska bassänger, bubbelbad, rekreationspooler, finsk och turkisk bastu gör poolavdelningen på Nordens största Spahotell till ett badparadis. Du kan till och med bada utomhus i en 30-gradig uppvärmd pool.

Avreseort
Stadsgårdskajen Vikingterminalen
Avresor
8 okt
4 dagar
Från 3 000 kr
Soloresa, Spanien

Soloresa till Makarska-Kroatien

Följ med på vår nya soloresa – du får eget rum utan extra kostnad! Makarska rivieran i Kroatien anses av många vara en av de vackraste platserna vid Adriatiska havet. Här möts mäktiga bergsmassiv och kristallklart hav. En avkopplande atmosfär,

På resan
Färdledare/Värdinna
Avreseort
Stockholm
Avresor
21 okt
8 dagar
Från 9 000 kr
Soloresa, Spanien

Soloresa till Mallorca

Sommarens livliga turistparadis Mallorca omvandlas vintertid till en lugn idyll, med behagligt klimat och trivsam atmosfär. De natursköna omgivningarna med olivlundar och mandelträd inbjuder till strövtåg och utflykter på ön. Vi bor i Santa Ponsa

På resan
Färdledare/Värdinna
Avreseort
Stockholm, Köpenhamn, Göteborg
Avresor
21 okt
8 dagar
Från 9 000 kr
Soloresa, Spanien

Soloresa i Andalusien

Följ med på vår nya soloresa – du får egen lägenhet utan extra kostnad! Vårt resmål Almuñécar är en gemytlig, lugn och trygg småstad i Sydspanien, där vi bor på hotell Chinasol precis vid San Cristobalstranden.

På resan
Färdledare/Värdinna
Avreseort
Göteborg, Stockholm, Köpenhamn
Avresor
18 nov, 4 feb
8 dagar
Från 7 000 kr