Översikt

Bouleresa till Kroatien

Vill du spela boule med nya och gamla vänner i fantastiskt vackra Kroatien? Vi bor bra på Hotel Osejava, vackert beläget nära stranden i slutet av strandpromenaden i Makarska. Här bor du på bekvämt promenadavstånd till restauranger, caféer och en mysig hamn. Boulespelet leds av PRO Medlemsresors bouleledare.

I april och oktober reser vi till charmiga staden Makarska för att under en vecka spela boule tillsammans. Vårt resmål Makarska har en närmast magisk atmosfär och anses av många vara en av de vackraste platserna vid Adriatiska havet. Här möts mäktiga bergsmassiv och kristallklara hav. Vi bor bekvämt och nära boulebanorna på hotell Osejava nära havet och staden. Boulespelet leds av PRO Medlemsresors bouleledare.

Program

 • Resan till Makarska

  Flyg till Split. Vår färdledare möter för busstransfer till hotellet i Makarska. Bussresan tar ca 1,5 timme.

 • Boulespel

  Efter frukost på hotellet samlas vi utanför för en kort promenad på knappt 10 minuter och tar oss till boulebanorna. Vi spelar på färdigställda banor. Boulespel sker på förmiddagarna måndag, tisdag, torsdag och fredag.

 • Rivierans guldkorn

  Småstaden Makarska är vackert belägen vid det kristallklara Adriatiska havet, i skydd av det mäktiga Biokovobergen. I denna idyll unnar du dig en vecka med boulespel och avkoppling. Kroatiens riviera anses av många vara en av de finaste platserna i Europa med sina mysiga medeltida torg, långa klapperstensstränder och gömda badvikar. Längs den långa eleganta strandpromenaden ner mot hamnen finner du trevliga barer, kaféer och butiker.

 • Vår bouleledare

  Boulespelet leds av PRO Medlemsresors bouleledare. På denna resa rekommenderas du att ta med dina egna bouleklot. 

 • Tillvalsutflykter

  Möjlighet finns att under veckan boka in någon av tillvalsutflykterna under en eller flera av dagarna. Utflyktsprogrammet presenteras på plats och alla utflykter betalas kontant i Euro.

Karta

Resfakta

Reslängd 8 dagar
Avreseort Stockholm/Arlanda, Köpenhamn
Avresor 19/10
Pris Från 13 990 kr
Enkelrumstillägg Se detaljerade tillägg nedan:
Detaljerade priser

Avresa 5/4 
Dubbelrum för eget bruk 2 100 kr per person
Dubbelrum med havsutsikt och fransk balkong 500 kr per person         
Dubbelrum med havsutsikt och fransk balkong för eget bruk 2 600 kr per person

Avresa 19/10
Dubbelrum för eget bruk 2 500 kr per person
Dubbelrum med havsutsikt och fransk balkong 500 kr per person         
Dubbelrum med havsutsikt och fransk balkong för eget bruk 3 000 kr per person

I priset ingår
 • Flyg till Split t/r
 • Busstransport till hotellet t/r
 • Del i dubbelrum på Hotel Osejava 7 nätter
 • Halvpension med frukost och middag exkl. dryck
 • Boulespel på banor 4 dagar
 • Fika vid boulespelet
 • Guidad stadspromenad i Makarska
 • PRO Medlemsresors värdinna
 • PRO Medlemsresors bouleledare
I priset ingår ej

Dricks är inte inkluderat i resans pris.

Anslutningsort
Vi undersöker gärna möjligheten att resa från andra avreseorter på förfrågan och mot eventuellt tillägg i den mån det är möjligt för den specifika resan.

Resesätt Austrian Airlines
Klimat

Kustområdet har typiskt medelhavsklimat. 

Valuta

Euro.

Visum

På denna resa behöver du ditt pass. Kontrollera i förväg att passet är giltigt enligt de regler som gäller för landet. Du måste även kontrollera att passet inte är skadat och att den plastinbakade sidan inte sitter lös.

Vaccination

Behovet av vaccination skiljer sig åt beroende på resmål och individuellt hälsotillstånd. För inresa till vissa länder rekommenderas vaccinationer. Läs mer på www.vaccinportalen.se eller kontakta din läkare, vårdcentral eller vaccinationscentral för närmare information.

Valbart tillägg
Om du reser med flyg har du möjlighet att klimatkompensera din flygresa här »

Så här bokar du
Klicka på knappen Boka direkt och fyll i uppgifterna. När du har slutfört din bokning får du en bekräftelse och en faktura på din anmälningsavgift som ska betalas inom 10 dagar. Vi garanterar din bokning under den tiden. Datum och belopp för slutbetalning framgår av din faktura, vilket är 40 dagar före avresa, om inga anpassade villkor gäller för din resa. 

Avbeställningsskydd & reseförsäkring
Som resenär hos PRO Medlemsresor ansvarar du för att ha en fullgod sjuk- och olycksfallsförsäkring för hela reseperioden. Vi rekommenderar att du ser över din försäkring och även tecknar en avbeställningsförsäkring hos ditt försäkringsbolag i samband med din bokning som gäller om resan måste avbokas p.g.a. sjukdom. Det är viktigt att kontrollera försäkringsvillkoren då det kan ske förändringar.

Pass och visum
För dig som ska resa utomlands är det viktigt att kontrollera att ditt pass är giltigt och oskadat. Kontrollera även att passet uppfyller de regler som gäller för landet du ska besöka. Polismyndigheten utfärdar nya pass och handläggningstiden kan variera. Om du behöver ansöka om nytt pass bör du göra det omgående. Observera att det är din egen skyldighet att kontrollera vad som gäller rörande visum, extra viktigt om du har annat pass än svenskt.

Vaccination
Behovet av vaccination skiljer sig åt beroende på resmål och individuellt hälsotillstånd. För inresa till vissa länder rekommenderas vaccinationer. Kontakta din läkare, vårdcentral eller vaccinationscentral för närmare information.

Deltagarantal
Deltagarantalet på våra resor är cirka 20-30 personer. Vid annat deltagarantal anges det på den specifika resan. 

Boende

 • Hotel Osejava ****

  Hotellet är vackert beläget nära stranden i slutet av strandpromenaden i Makarska. Här bor du på bekvämt promenadavstånd till restauranger, caféer och en mysig hamn. Från hotellets uteservering ser du hamnen med båtar. På hotellet finns det tre restauranger, en bar, ett fint poolområde och fritt trådlöst internet (Wifi) i hela hotellet. Rummen är fint och ljust möblerade. Väljer du rum med balkong så har du utsikt mot poolen och om du väljer rum med utsikt mot havet så är det fransk balkong. Hotellet har hiss.