En försmak av våra resor till Angkor Wat

På våra resor till Kambodja besöker vi Angkors allra mest häpnadsväckande tempel. De uppvisar alla sin unika karaktär och miljö, och de skiljer sig alla åt i uppförande och atmosfär. Fantastiska platser att besöka! 

Med oss kan du resa i grupp med svensktalande guide eller på en egen individuell resa till Kambodja och Angkor Wat. Våra resor i små grupper är lärorika och du kommer nära lokalbefolkningen och kulturen i landet du besöker, vilket ger minnen för livet. Det skiljer oss från andra researrangörer!

Utanför murarna i Angkor ligger Ta Prohm, djungeltemplet där de tropiska trädens rötter slingrar sig runt stenblock och fallna pelare som jättelika djungelormar. Här upptäcker vi självaste Angkor Wat – templens tempel, en gudaboning i jätteformat, uppbyggd av tre etager och fem torn, och dekorerad med fascinerande stenrelifer.I gryningen tar vi oss innanför portarna till Angkor Thom, den stora huvudstaden, där en gång det kungliga palatset låg. Palatset är borta, men de stora tempel som restes i stadens centrum står kvar. Som Bayon, Angkors mest mystiska tempel, uppbyggt av över 200 gåtfulla jätteansikten.

Angkor är verkligen en magisk plats att besöka, minst en gång i livet!

Inspireras av filmen från Kambodja 

Inspireras av vår film från Kambodja och Angkor Wat

Se alla resor till Angkor Wat och Kambodja