Översikt

Soloresa M/S Birka

NYHET! SOLO-KRYSSNING PÅ M/S BIRKA! Vi reser tillsammans på en 22-timmars kryssning med det komfortabla och familjära fartyget M/S Birka. Ombord bjuds vi på god mat, dans, musik och trevlig gemenskap och här finns en värld av aktiviteter, underhållning, shopping, spa och havsutsikt att ta del av.

Medan vi sakta seglar ut från Stockholm under kvällen, skapas härlig stämning och gemenskap runt middagsbordet. Avresa från Stockholm den 18/4 och 7/11, 2 dagar.

Pris från 695 kr. Allt detta ingår i Solo-resans pris: Enkelhytt insides Cabin standard (utsideshytt mot tillägg), Välkomstdrink, Kryssningsmeny serverad i restaurang Compagniet (exkl. drycker), frukostbuffet i restaurang Sjösalen, Guidad visning ”Livet ombord” med ett glas mousserande vin, PRO medlemsresors värdinna.

Boka din resa

2019-03-13 2019-03-14 795 kr 5+ Boka

Program

 • Dag 1. Välkommen ombord

  Vi samlas ca kl. 15:30 i Birkas terminal vid Stadsgårdskajen för incheckning (stänger kl. 16:45). Fartyget avgår kl. 17:00. Vi installerar oss i våra hytter och träffas sedan för en välkomstdrink. Vi äter gott tillsammans i restaurang Compagniet (exkl. drycker). Efter maten finns det gott om underhållning ombord för de som är sugna. 

   

   

 • Dag 2. Livet ombord

  Vi äter en god frukostbuffé i restaurang Sjösalen. Under dagen går vi tillsammans på en guidad visning som heter ”Livet ombord”. Vi får följa med bakom kulisserna och se hur kryssningen går till. Vi bjuds på ett glas mousserande vin. Passa på att kanske boka upp en trevlig behandling i SPA-avdelningen eller njut av den fina utsikten som M/S Birka bjuder på. PRO medlemsresor värdinna är med ombord. Vi ankommer till Stadsgårdskajen kl.14:00, fyllda med nya upplevelser och bekantskaper.

  Varmt välkommen att följa med!

Karta

Resfakta

Reslängd 2 dagar
Avreseort Stadsgårdsterminalen Birka Cruises
Avresor 13/3
Pris Från 795 kr
Specialpris 695 kr PRO-medlem
I priset ingår
 • Enkelhytt insides Cabin standard (utsideshytt mot tillägg)
 • Välkomstdrink
 • Kryssningsmeny serverad i restaurang Compagniet (exkl. drycker)
 • Frukostbuffet i restaurang Sjösalen
 • Guidad visning ”Livet ombord” med ett glas mousserande vin
 • PRO medlemsresors värdinna
Tillägg
Avbeställningsskydd 50 kr
Fisk till middagen 0 kr
Kött till middagen 0 kr
Vegetariskt till middagen 0 kr