Översikt

Soloresa till Nådendal Spa

Varma romerska bassänger, bubbelbad, rekreationspooler, finsk och turkisk bastu gör poolavdelningen på Nordens största Spahotell till ett badparadis. Du kan till och med bada utomhus i en 30-gradig uppvärmd pool.

Njut av skön atmosfär och skäm bort dig själv! Kosta gärna på dig lite extra och boka in en spabehandling. Välj mellan traditionell massage, gyttjebehandling, olika ansikts- och kroppsbehandlingar. 

Boka din resa

2019-10-06 2019-10-09 3 795 kr Viking Line 4 Boka resa

Program

 • Dag 1. Stockholm – Nådendal

  Avresa med Viking Line och m/s Amorella från Stadsgården i Stockholm kl. 20.00. Du bor i insideshytt kategori B på de övre däcken. Fartyget erbjuder flera olika restauranger och barer.

 • Dag 2-3. Nådendal

  Fartyget anlöper Åbo hamn vid 07.30-tiden, finsk tid. Vår lokala buss/bil väntar utanför Viking Lines terminal. Direkt efter ankomst kör bussen/bilen till Nådendal som ligger cirka 17 km utanför Åbo. Där väntar en härlig frukost.

  På hotellet ges information om de olika faciliteter som hotellet erbjuder. Önskar du boka tid för någon behandling kan du göra det, men vi rekommenderar att dessa förhandsbokas innan avresan från Sverige.

  Möjlighet till lunch ges, som serveras i bufférestaurang Le Soleil. Sedan har du hela dagen på dig i poolavdelningen. På kvällen kan du avnjuta din middag på hotellets restaurang.

  Instruktörsledd vattengymnastik på morgonen (se anslagstavla i hotellets reception för tider). Dagarna bjuder på såväl rekreation som skön avkoppling. Bada i de varma bassängerna, de svala rekreations­poolerna eller i den året runt uppvärmda utomhuspoolen.

 • Dag 4. Nådendal – Stockholm

  Vår lokala transfer tar dig kl. 07.45 från hotellet till Åbo hamn och Viking Lines terminal där m/s Amorella ligger förtöjd. Fartyget lägger ut kl. 08.45. Innan dess har du installerat dig i en bekväm hytt. Ombord finns möjlighet att inta lunch/middag i någon av de olika restaurangerna innan vi åter är tillbaka i Stockholm kl. 18.55.

 • Nådendal

  Ni bor i hotelldelen i ett fint inrett Deluxerum med soffgrupp, tv och minibar. På hotellet finns flera restauranger, poolcafé, glassbar och souvenirbutik. Ta gärna en promenad tillsammans till Gamla stan och den lilla hamnen, med sina mysiga caféer.

 • Avkopplande poolavdelning

  I vår resa ingår fri tillgång till den avstressande tropiskt inspirerade pool- och bastuavdelningen. Du får njuta av turkiska ångbad liksom traditionell finsk bastu. Här finns också romerska bassänger, bubbelpool och rekreationspooler. Det utsökta materialvalet och färgerna i kombination med levande ljus fulländar badstunderna och vattenbehandlingarna.

Karta

Resfakta

Reslängd 4 dagar
Avreseort Stadsgårdskajen Vikingterminalen
Avresor 6/10
Pris Från 3 795 kr
Enkelrumstillägg Enkelrum/-hytt insides 0 kr
Detaljerade priser

4 100 kr Ej PRO-medlem
Enkelrum/-hytt utsides 180 kr

I priset ingår

- Båtresa Stockholm – Åbo t/r.
- Insides hytt, kategori B, övre däck t/r.
- Busstransfer Åbo-Nådendal t/r.
- Välkomstdryck på hotellet.
- Två övernattningar i Deluxerum på hotellet.
- 3 frukostar på Spahotellet.
- Entré till gym, bad- / bastuavdelningen.
- Vattengymnastik i grupp.

I priset ingår ej

Dricks är inte inkluderat i resans pris.

Avbeställningsskydd

Vi erbjuder reseförsäkringar enligt försäkringsbolaget Europeiska ERV:s villkor.

Tillägg
Tillägg ej PRO-medlem 305 kr
Kunden har ej tecknat avbeställningsskydd 0 kr
Resplan

Dag 1. Stockholm – Nådendal
Dag 2-3. Nådendal
Dag 4. Nådendal – StockholmResesätt Viking Line
Klimat

I sydvästra Finland, Åbos skärgård, råder ett milt maritimt klimat. Medeltemperaturerna är mer gynnsamma än jämfört med klimatet på motsvarande breddgrader.

Valuta

Euro.

Visum

Nordiska medborgare behöver giltigt identitetsbevis: ID-kort, körkort eller pass ska uppvisas.

Vaccination

Behovet av vaccination skiljer sig åt beroende på resmål och individuellt hälsotillstånd. För inresa till vissa länder rekommenderas vaccinationer. Läs mer på www.vaccinportalen.se eller kontakta din läkare, vårdcentral eller vaccinationscentral för närmare information.

Bra att veta

Vill du läsa lite mer om vad som finns att göra i mysiga Nådendal med omgivningar så kika in på hemsidan för Nådendals Turistbyrå.

Boende

 • Nådendal spa

  Naantali Spa är medlem i Royal Spas of Europe, utsedd till en av världens 100 bästa spa anläggningar. Hotellet omges av trevliga promenadstigar i naturskön miljö och har en liten sandstrand strax nedanför anläggningen. Hotellet har totalt 390 rum och sviter finns i det ursprungliga Spahotellet. 
  FACILITETER. Elegant hotell i sober design med flera trevliga restauranger som erbjuder smakupplevelser från världens olika kök. I lobbyn finns en lunchcafeteria och en snackbar, inom anläggningen finns dessutom en souvenirbutik och en vinkällare med vinprovning. I Paviljongen har du underbar sjöutsikt alltmedan du avnjuter din middag, tar en drink eller dansar till orkester på kvällarna.
  DUBBELRUM. Hotellets rum har generösa utrymmen och högklassig inredning. Du bor i ett smakfullt och sobert inrett Deluxe rum med separat soffgrupp, tv, telefon, säkerhetsbox, hårfön, minibar, badrock samt dusch/wc.