Översikt

Vårträff på Rhodos 2019 - 15 dagar

Försommaren på Rhodos bjuder på soliga dagar och behagliga temperaturer. Följ med oss tillbaka till Greklands populäraste ö och det uppskattade hotellet Grand Mitsis! Här får du umgås med nya och redan bekanta PRO-vänner, delta i trevliga aktiviteter och intressanta utflykter. Vi bor utmärkt i närheten av shopping och promenadstråk i centrum, på gångavstånd till Gamla stans mysiga gränder. I priset ingår alla måltider med drycker och dessutom en vacker utflykt på Rhodos. Välj att flyga direkt från Luleå, Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

Program

 • Välkommen med till den gröna ön RHODOS

  För många av oss svenskar är Rhodos en favorit, med soliga dagar! Trots sin ringa storlek, ungefär som Öland, har Rhodos något för alla. Shoppinggränder, stränder, stadsliv och trevliga restauranger. Historiska lämningar och traditionella byar i Lindos och Kamiros. Njut av gemenskap, aktiviteter eller ta ett dopp i det glittrande Medelhavet. Vårt hotell Grand Mitsis är stort, fint och strandnära, beläget i västra delen av Rhodos stad. Utöver sitt perfekta läge med promenadavstånd till shoppingstråk och Gamla stan erbjuder hotellet ett trevligt poolområde med parasoller och solstolar för avkoppling. Hotellet har flera barer, restauranger, pianobar och kvällsunderhållning.

 • Våra värdinnor PROVÄRDINNOR

  Våra omtänksamma värdinnor finns på plats och månar om din trivsel! De arrangerar trivsamma aktiviteter, håller föredrag och hjälper till när du behöver.

 • Direktflyg RESAN TILL RHODOS

  Direktflyg till Rhodos från Luleå, Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Vid ankomst möter våra värdinnor på flygplatsen för buss ca 20 min till Grand Mitsis, som är vårt mycket omtyckta hotell.

 • Favorit i repris! GRAND MITSIS HOTELL ****

  Hotellet har ett utmärkt strandnära läge. Promenadavstånd till Rhodos Gamla stad.
  Anläggningen välkomnar med ljusa och tillgängliga sällskapsutrymmen – allt på ett plan. Här bor du med All Inclusive, som gäller vid hotellets olika temarestauranger, ett litet pizzabageri, glassbar med crepes, snackbar och flera barer. Hotellet har en inomhuspool och två utomhuspooler, solstolar med parasoller. Det finns gym (mot avgift). Gratis wifi i lobbyn. Hiss finns. En trafikerad väg skiljer hotellet från stranden. Vissa eftermiddagar är det dans i pianobaren och på kvällarna bjuds på musikunderhållning!

 • Vi bor bra RUMMEN

  Dubbelrum med kylskåp, tv och telefon. Luftkonditionering. Trådlöst internet och säkerhetsbox mot avgift. Badrum med hårtork, wc, lågt badkar med dusch. Balkong. Rum med havsutsikt mot tillägg. Daglig städning. 

 • Välsmakande och gott ALL INCLUSIVE

  I resans pris ingår frukost, lunch och middag alla dagar, snacks, crepes, glass samt obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar. Du kan även välja att äta på någon av de mindre temarestaurangerna: italiensk, kinesisk, grekisk och mexikansk. All Inclusive gäller fram till avresa från hotellet.

 • Vi har kul tillsammans AKTIVITETER

  Våra PRO-värdinnor anordnar bland annat vattengympa, morgonpromenader, boule på gräs, stretching, föredrag, dart, frågesport, vinprovning, matlagningskurs och dans. På kvällarna erbjuds musikunderhållning.

 • Upptäck Rhodos med oss TILLVALSUTFLYKTER

  Båtutflykt till vackra ön Symi.
  Grekisk afton med Zorbadans.
  Utflykt till Tsambika stranden.

Karta

Resfakta

Avreseort Luleå, Stockholm Arlanda, Köpenhamn Kastrup, Göteborg
Pris Från 16 800 kr
Specialpris GRUNDPRIS PER PERSON 15 dagar från 14 890 kr för PRO-medlem, 15 900 kr för icke medlem.
Enkelrumstillägg Enkelrumstillägg 2 900 kr
Detaljerade priser

TILLVAL/PERSON/VECKA
Havsutsikt                  350 kr

I priset ingår
 • Direktflyg till Rhodos t/r.
 • Mat ombord på flyget t/r.
 • Transfer från flygplatsen till hotellet t/r.
 • Del i dubbelrum med balkong.
 • All Inclusive på hotellet.
 • Halvdagsutflykt på Rhodos
 • Aktiviteter, föredrag och underhållning.
 • PRO medlemsresors värdinnor.
I priset ingår ej

FLYGTILLÄGG
Luleå                                                  750 kr
Stockholm                                          200 kr
Göteborg                                            200 kr
Köpenhamn                                        000 kr

Anslutningsort

Avresor från Luleå, Stockholm, Göteborg och Köpenhamn

Tillägg
Avbeställningsskydd 249 kr
Information om avresor

AVRESEORT

8 DAGAR

15 DAGAR

Luleå

1/5, 8/5, 15/5

1/5, 8/5

Stockholm

28/4, 5/5, 12/5, 19/5

28/4, 5/5, 12/5

Göteborg

28/4, 5/5, 12/5, 19/5

28/4, 5/5, 12/5

Köpenhamn

28/4, 5/5, 12/5, 19/5

28/4, 5/5, 12/5

Resesätt .
Klimat

KLIMAT PÅ RHODOS. I april och maj står Rhodos i blom och dagarna är lagom varma, vilket ger möjlighet till uppfriskande dopp. Medeltemperaturen är ca 20-24 grader.

Klimatkompensation

Nu kan du klimatkompensera för din flygresa här »

Boende

 • GRAND MITSIS HOTELL **** 
  Hotellet har ett utmärkt strandnära läge. Promenadavstånd till Rhodos Gamla stad. Anläggningen välkomnar med ljusa och tillgängliga sällskapsutrymmen – allt på ett plan. Här bor du med All Inclusive, som gäller vid hotellets olika temarestauranger, ett litet pizzabageri, glassbar med crepes, snackbar och flera barer. Hotellet har en inomhuspool och två utomhuspooler, solstolar med parasoller. Det finns gym (mot avgift). Gratis wifi i lobbyn. Hiss finns. En trafikerad väg skiljer hotellet från stranden. Vissa eftermiddagar är det dans i pianobaren och på kvällarna bjuds på musikunderhållning!