Översikt

Vårträff på Kreta 2020! 15 dagar

Vårträff på Kreta 2020! Följ med PRO till den årliga Vårträffen! Denna gång reser vi till vackra Kreta, Greklands största ö och Europas sydliga utpost i Medelhavet. Här bor vi nära den gamla venetianska staden Rethymnon, på ett trivsamt och inbjudande femstjärnigt hotell beläget direkt på stranden. På hotellet njuter vi av goda måltider, deltar i trevliga aktiviteter och umgås med gamla och nya PRO-vänner! Vi flyger från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Umeå. VÄLKOMMEN TILL RETHYMNON! Den grekiska ön Kreta är sedan länge ett av Medelhavets mest uppskattade resmål. Med tre hundra soldagar, fina stränder, storslagen natur och gästfria människor är det lätt att förstå varför. Mitt på ön ligger staden Rethymnon med sina vackra venetianska hus och sin gamla borg La Fortezza. Den lilla fiskehamnen är som en teaterkuliss från en Medelhavsopera, både till form och utseende. VÄLKOMMEN TILL RITHYMNA BEACH! Vårt trivsamma och eleganta hotell ligger vid en privat strand, med generösa strövområden och pooler. Vid stranden och poolområdet erbjuds solstolar, parasoller och handdukar utan kostnad. På hotellet kan du njuta av uppskattad service och mängder med aktiviteter, kostnadsfritt gym och bastu.

SOLSÄKRA KRETA
Denna grekiska ö är sedan länge ett av Medelhavets mest uppskattade resmål. Med tre hundra soldagar, fina stränder, storslagen natur och gästfria människor är det lätt att förstå varför.

TRIVSEL, GEMENSKAP OCH ALLT INKLUDERAT! På hotellet ingår All Inclusive, vilket betyder att frukost, lunch och middag med drycker ingår. Liksom eftermiddagskaffe och snacks däremellan. I baren serveras öl, vin och andra lokala drycker fram till midnatt.

Boka din resa

2020-05-01 2020-05-15 15 890 kr Novair,SAS, mfl Göteborg 5+ Boka resa
2020-05-02 2020-05-16 15 890 kr Novair,SAS, mfl Stockholm 5+ Boka resa
2020-05-02 2020-05-16 15 690 kr Novair,SAS, mfl Köpenhamn 5 Boka resa
2020-05-08 2020-05-22 15 890 kr Novair,SAS, mfl Göteborg 5 Boka resa
2020-05-09 2020-05-23 15 890 kr Novair,SAS, mfl Stockholm 5+ Boka resa
2020-05-09 2020-05-23 15 690 kr Novair,SAS, mfl Köpenhamn 2 Boka resa
2020-05-09 2020-05-23 16 440 kr Novair,SAS, mfl Umeå 5+ Boka resa

Program

 • Flyg till Kreta

  PROmedlemsresa till Hotel Pilot Beach, Kreta, våren 2018!Följ med till denna grekiska ö som sedan länge är ett av Medelhavets mest uppskattade resmål. Med tre hundra soldagar, fina stränder, storslagen natur och gästfria människor är det lätt att förstå varför.

 • Våra populära PRO-värdinnor

  Våra omtänksamma PRO-värdar och värdinnor är med dig varje dag och arrangerar trevliga aktiviteter som morgonpromenader, vattengympa, gymnastik, boule på gräs, frågesport och femkamp. Självklart blir det dans och på kvällarna äter vi gott och njuter av hotellets underhållning och faciliteter.

 • All Inclusive

  I resans pris ingår frukost, lunch och middag alla dagar, snacks, glass, eftermiddagskaffe samt obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar. All Inclusive gäller fram till avresa från hotellet.

 • Aktiviteter

  Värdinnorna arrangerar trevliga aktiviteter som morgonpromenader, vattengympa, gymnastik, boule på gräs, frågesport och femkamp. Självklart blir det dans och på kvällarna äter vi gott och njuter av hotellets underhållning och faciliteter. 

 • Tillvalsutflykter

  TILLVALSUTFLYKTER: Upptäck den kretensiska kulturen, Knossos, Mitt älskade Kreta.

Karta

Resfakta

Reslängd 15 dagar
Avreseort Göteborg, Stockholm, Köpenhamn, Umeå
Avresor 1/5, 2/5, 8/5 och 9/5
Pris Från 15 890 kr
Enkelrumstillägg Dubbelrum för eget bruk 1 700 kr/vecka
Detaljerade priser

Rum med havsutsikt 400 kr/vecka

I priset ingår
 • Flyg inkl. mat ombord till Kreta t/r
 • Transfer från flygplatsen till hotellet t/r
 • Del i dubbelrum med balkong på hotell Aquila Rithymna Beach *****
 • All Inclusive på hotellet
 • Halvdagsutflykt på Kreta
 • Aktiviteter och underhållning
 • PROmedlemsresors värdar och värdinnor
I priset ingår ej

Dricks är inte inkluderat i resans pris.

Tillägg
Tillägg ej PROmedlem 1000 kr
Avbeställningsskydd Apollo 249 kr
Resesätt Novair,SAS, mfl
Valuta

Euro.

Visum

På denna resa behöver du ditt pass. Kontrollera i förväg att passet är giltigt enligt de regler som gäller för landet. Du måste även kontrollera att passet inte är skadat och att den plastinbakade sidan inte sitter lös.

Vaccination

Behovet av vaccination skiljer sig åt beroende på resmål och individuellt hälsotillstånd. För inresa till vissa länder rekommenderas vaccinationer. Läs mer på www.vaccinportalen.se eller kontakta din läkare, vårdcentral eller vaccinationscentral för närmare information.

Bra att veta

På denna resa gäller Apollos gruppresevillkor, som erhålls från oss på begäran!

Boende

 • AQUILA RITHYMNA BEACH *****
  Rithymna Beach är ett elegant hotell med privat strand på Rethymnons kust. Här är det lätt att trivas med rymliga poolområden, trevlig service och mängder med aktiviteter.

  RUMMEN Bekväma dubbelrum med badrock och tofflor, luftkonditionering, kaffe- och tefaciliteter, minibar/kylskåp med vatten, öl och läsk, tv, gratis WiFi, säkerhetsbox. Badrum med hårtork, wc, badkar eller dusch. Städning varje dag. Balkong.