Översikt

PRO Höstträff på Teneriffa - 15 dagar

Teneriffa är den största av de kanariska öarna. På denna gröna ö odlas vin, bananer och tomater. På den solsäkra sydsidan bor vi i den stillsamma orten Playa Paraiso, vid foten av Teide, Spaniens högsta berg.

Vårt hotell Riu Buena Vista har ett storslaget läge vid Atlanten, nära en liten badvik och med promenadvägar längs havet in till den lilla grannbyn Callao Salvaje. På vårt hotell kan du njuta av goda måltider och drycker, umgås med nya och gamla PRO-vänner, delta i trevliga aktiviteter och spännande utflykter! Vi flyger direkt från Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping – och med anslutning från Luleå. 

SOLSÄKRA KANARIEÖARNA har de senaste åren blivit det självklara valet för våra Höstträffar. I år reser vi till den största av öarna, nämligen Teneriffa. 

Mitt på ön reser sig Spaniens högsta berg Teide, vars topp sträcker sig 3 718 meter över havet i det månliknande landskapet i nationalparken Las Cañadas.

Program

 • Flyg till Teneriffa

  Från Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping samt med anslutning från Luleå – se tabellen i nederkant. Vid ankomst möter våra värdinnor på flygplatsen för bussresa ca 1 timme till badorten Playa Paraiso och vårt hotell Riu Buena Vista.

 • Våra populära PRO-värdinnor

  Är med dig varje dag under hela resan och ordnar trevliga aktiviteter. I grannbyn Callao Salvaje finns apotek, bank och ett par butiker. Blir du shoppingsugen kan du besöka huvudorten Playa de las Américas – hotellets buss tar dig dit och tillbaka ett par gånger dagligen. På kvällarna äter vi gott och njuter av hotellets underhållning. I resans pris ingår en halvdagsutflykt på Teneriffa.

 • All Inclusive

  Vi bor rymligt och bekvämt med balkong eller markterrass. I restaurangen serveras bufféer till frukost, lunch och middag. En kväll i veckan är det temamiddag. Till lunch och middag ingår lokalt vin, öl, läsk eller vatten. I baren serveras lokala drycker fram till midnatt.
  All Inclusive gäller från ankomst till avresa.

 • Aktiviteter

  Våra trevliga och uppskattade PRO-värdinnor är med under hela resan och anordnar bland annat vattengympa, promenader, föredrag och dans. Musik och underhållning på hotellet varje kväll.

 • Tillvalsutflykter

  Ett urval utflykter kan beställas i förväg samt på resmålet. Bland annat till Teide, Spaniens högsta berg, grannön La Gomera, Loro Parque och natursköna Masca-dalen.

Resfakta

Reslängd 15 dagar
Avreseort Jönköping, Stockholm, Malmö/Malmö Airport, Göteborg, Luleå
Pris Från 16 800 kr
Specialpris 15 995 kr PRO-medlem
I priset ingår

- Flyg till Teneriffa t/r
- Mat ombord på flyget t/r
- Transfer från flygplatsen till hotellet t/r
- Del i familjerum (sovrum + vardagsrum)
- All Inclusive på hotellet
- Halvdagsutflykt
- Aktiviteter, föredrag och underhållning
- PRO-värdinnor

I priset ingår ej

Dricks är inte inkluderat i resans pris.

Tillval och utflykter
Avbeställningsskydd 399 kr
Information om avresor

Avresa från Luleå via Arlanda: 7/11 samt 14/11 
Avresa från Jönköping: 4/11, 11/11, 18/11 
Avresa från Stockholm, Malmö och Göteborg: 5/11, 12/11 samt 19/11

Resesätt Genom TUI, Norwegian
Klimat

Medeltemperaturen i november ligger på 22 grader dagtid, ett par grader svalare under natten.

Valuta

Euro

Visum

På denna resa behöver du ditt pass. Kontrollera i förväg att passet är giltigt enligt de regler som gäller för landet. Du måste även kontrollera att passet inte är skadat och att den plastinbakade sidan inte sitter lös.

Vaccination

Behovet av vaccination skiljer sig åt beroende på resmål och individuellt
hälsotillstånd. För inresa till vissa länder rekommenderas vaccinationer. Läs mer på www.vaccinportalen.se eller kontakta din läkare, vårdcentral eller vaccinationscentral för närmare information.

Bra att veta

På denna resa gäller TUI gruppresevillkor, som erhålls från oss på begäran!

Boende

 • Riu Buena Vista ****

  Är vackert belägen på en klippa med fantastisk utsikt över Atlanten. Här kan du koppla av med en god bok i en solstol, eller delta i aktiviteter som föredrag och vattengympa. Inbjudande terrasser och två pooler, varav en är uppvärmd. Du ser havet vart du än vänder dig, och runt anläggningen finns en anlagd gångväg, perfekt för sköna kvällspromenader i solnedgången. Hiss finns på hotellet.