Översikt

Vårträff på Rhodos 2022 - 15 dagar

Försommaren på Rhodos bjuder på soliga dagar och behagliga temperaturer. Följ med oss tillbaka till Greklands populäraste ö och det uppskattade Mitsis Grand Hotel! Här får du umgås med nya och redan bekanta PRO-vänner, delta i trevliga aktiviteter och intressanta utflykter. Vi bor utmärkt i närheten av shopping och promenadstråk i centrum, på gångavstånd till Gamla stans mysiga gränder. I priset ingår alla måltider och drycker. Välj att flyga direkt från Köpenhamn, Göteborg, Stockholm eller Skellefteå.

Boka din resa

2022-04-24 2022-05-08 18 190 kr Novair,SAS, mfl Stockholm 5+ Boka resa
2022-04-24 2022-05-08 17 990 kr Novair,SAS, mfl Köpenhamn 5+ Boka resa
2022-04-24 2022-05-08 18 190 kr Novair,SAS, mfl Göteborg 5+ Boka resa
2022-05-01 2022-05-15 18 190 kr Novair,SAS, mfl Stockholm 5+ Boka resa
2022-05-01 2022-05-15 17 990 kr Novair,SAS, mfl Köpenhamn 5+ Boka resa
2022-05-01 2022-05-15 18 190 kr Novair,SAS, mfl Göteborg 5+ Boka resa
2022-05-04 2022-05-18 18 740 kr Novair,SAS, mfl Skellefteå 5+ Boka resa

Program

 • Välkommen med till den gröna ön Rhodos

  För många av oss svenskar är Rhodos en favorit, med soliga dagar! Trots sin ringa storlek, ungefär som Öland, har Rhodos något för alla. Shoppinggränder, stränder, stadsliv och trevliga restauranger. Historiska lämningar och traditionella byar i Lindos och Kamiros. Njut av gemenskap, aktiviteter eller ta ett dopp i det glittrande Medelhavet. Vårt Mitsis Grand Hotel är stort, fint och strandnära, beläget i västra delen av Rhodos stad. Utöver sitt perfekta läge med promenadavstånd till shoppingstråk och Gamla stan erbjuder hotellet ett trevligt poolområde med parasoller och solstolar för avkoppling. Hotellet har flera barer, restauranger, pianobar och kvällsunderhållning.

 • Våra värdinnor PRO-värdinnor

  Våra omtänksamma PRO-värdinnor finns naturligtvis på plats och månar
  om din trivsel! De arrangerar dagliga aktiviteter, ordnar med utflykter och hjälper till när du behöver. De håller även i morgonpromenader, stretching, vattengympa, frågesport, dart, quiz med mera. 

 • Direktflyg Resan till Rhodos

  Direktflyg till Rhodos från Köpenhamn, Göteborg, Stockholm och Skellefteå. Vid ankomst möter våra värdinnor på flygplatsen för busstransport om cirka 20 minuter till vårt mycket omtyckta Mitsis Grand Hotel. 

 • Favorit i repris! Mitsis Grand Hotel *****

  Hotellet har ett utmärkt strandnära läge. Promenadavstånd till Rhodos Gamla stad.
  Anläggningen välkomnar med ljusa och tillgängliga sällskapsutrymmen – allt på ett plan. Här bor du med All Inclusive, som gäller vid hotellets olika temarestauranger, ett litet pizzabageri, glassbar med crepes, snackbar och flera barer. Hotellet har en inomhuspool och två utomhuspooler, solstolar med parasoller. Det finns gym (mot avgift). Gratis wifi i lobbyn. Hiss finns. En trafikerad väg skiljer hotellet från stranden. Vissa eftermiddagar är det dans i pianobaren och på kvällarna bjuds på musikunderhållning!

 • Vi bor bra Rummen

  Dubbelrum med kylskåp, tv och telefon. Luftkonditionering. Trådlöst internet och säkerhetsbox mot avgift. Badrum med hårtork, wc, lågt badkar med dusch. Balkong. Rum med havsutsikt mot tillägg. Daglig städning. 

 • Välsmakande och gott All Inclusive

  I resans pris ingår frukost, lunch och middag alla dagar, snacks, crepes, glass samt obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar. Du kan även välja att äta på någon av de mindre temarestaurangerna: italiensk, asiatisk, grekisk och mexikansk. All Inclusive gäller fram till avresa från hotellet.

 • Vi har kul tillsammans Aktiviteter

  Våra PRO-värdinnor anordnar bland annat vattengympa, morgonpromenader, boule på gräs, stretching, föredrag, dart, frågesport, vinprovning, matlagningskurs och dans. På kvällarna erbjuds musikunderhållning.

 • Upptäck Rhodos med oss Tillvalsutflykter

  Utflykter på Rhodos kommer att erbjudas och betalas på plats.

Karta

Resfakta

Avreseort Stockholm, Köpenhamn, Göteborg, Skellefteå
Avresor 24/4, 1/5 och 4/5
Pris Från 17 990 kr
Enkelrumstillägg Enkelrumstillägg 2 900 kr per vecka
Detaljerade priser

TILLVAL/PERSON/VECKA
Havsutsikt                 500 kr
Enkelrumstillägg      2900 kr

I priset ingår
 • Flyg till Rhodos t/r
 • Mat på flyget t/r
 • 1 st. incheckat bagage/person
 • Alla flygskatter
 • Transport från flygplatsen till hotellet t/r
 • Del i dubbelrum med balkong på Mitsis Grand Hotel *****
 • All Inclusive på hotellet
 • Aktiviteter och underhållning
 • PRO Medlemsresors värdar och värdinnor
I priset ingår ej

FLYGTILLÄGG
Stockholm                                          200 kr
Göteborg                                            200 kr
Skellefteå                                           750 kr
Köpenhamn                                            0 kr

Anslutningsort
Vi undersöker gärna möjligheten att resa från andra avreseorter på förfrågan och mot eventuellt tillägg i den mån det är möjligt för den specifika resan.

Tillägg
Tillägg ej PROmedlem 1200 kr
Avbeställningsskydd 249 kr
Information om avresor

AVRESEORT

8 DAGAR

15 DAGAR

Köpenhamn

24/4, 1/5, 8/5

24/4, 1/5

Göteborg

24/4, 1/5, 8/5

24/4, 1/5

Stockholm

24/4, 1/5, 8/5

24/4, 1/5

Skellefteå

4/5

4/5

Resesätt Novair,SAS, mfl
Klimat

KLIMAT PÅ RHODOS. I april och maj står Rhodos i blom och dagarna är lagom varma, vilket ger möjlighet till uppfriskande dopp. Medeltemperaturen är ca 20-24 grader.

Valbart tillägg
Om du reser med flyg har du möjlighet att klimatkompensera din flygresa här »

Reseförsäkring och avbeställningsskydd
Som resenär hos PRO Medlemsresor ansvarar du för att ha en fullgod sjuk- och olycksfallsförsäkring för hela reseperioden och det är viktigt att kontrollera försäkringsvillkoren då det kan ske förändringar. Vi rekommenderar också att du tecknar en avbeställningsförsäkring i samband med din bokning som gäller om resan måste avbokas p.g.a. sjukdom. Kontakta valfritt försäkringsbolag.

Vaccination
Behovet av vaccination skiljer sig åt beroende på resmål och individuellt hälsotillstånd. För inresa till vissa länder rekommenderas vaccinationer. Kontakta din läkare, vårdcentral eller vaccinationscentral för närmare information.

Boende

 • MITSIS GRAND HOTEL ***** 

  Hotellet har ett utmärkt strandnära läge. Promenadavstånd till Rhodos Gamla stad. Anläggningen välkomnar med ljusa och tillgängliga sällskapsutrymmen – allt på ett plan. Här bor du med All Inclusive, som gäller vid hotellets olika temarestauranger, ett litet pizzabageri, glassbar med crepes, snackbar och flera barer. Hotellet har en inomhuspool och två utomhuspooler, solstolar med parasoller. Det finns gym (mot avgift). Gratis wifi i lobbyn. Hiss finns. En trafikerad väg skiljer hotellet från stranden. Vissa eftermiddagar är det dans i pianobaren och på kvällarna bjuds på musikunderhållning!