Relaterade artiklar

2015-06-27

Boka jul- eller nyårsresan i god tid

Snart börjar det bli dags att planera för jul och nyår, allra helst om du tänkt dig att göra en julresa. I år bjuder vi på många tillfällen att shoppa julklappar men även fira de stora helgernas lediga dagar. Möjligheten att uppleva något trevligt med PROmedlemsresor i advent eller över jul och nyår är bättre än någonsin.

Läs mer »

2013-12-18

Res & Lär till Kraków!

Att resa och lära tillsammans bidrar till möten och nya kunskaper som berikar livet. I samarbete mellan ABF och PRO erbjuds din förening att starta en cirkel under namnet Res & Lär om Kraków.

Läs mer »

2014-01-14

Blommor, blommor, blommor!

Under 2014 arrangerar PROmedlemsresor flera resor på tema kultur, trädgård och blommor. Med på resorna följer våra kunniga trädgårdsciceroner Gunnel Carlson eller Hannu Sarenström. Välkommen att inspireras av grönskan och blomsterprakten på den spanska sydkusten eller på Azorerna.

Läs mer »

2014-07-04

Vinnaren i resetävlingen utsedd

Vi har nu läst igenom alla inkomna svar i vår resetävling, arrangerad tillsammans med Trippelskrapet. Och den lyckliga vinnaren är...

Läs mer »

2014-11-24

Nu återvänder vi till favoriten Rhodos!

Nu kan vi med glädje presentera nästa års PRO Vårträff – som än en gång går till solens och kärlekens ö Rhodos! Många av våra resenärer önskar bo inne i Rhodos stad, med promenadavstånd till shopping, stränder och sevärdheter. Därför har vi valt ett riktigt fint, familjärt och fyrstjärnigt hotell som har nära till allt.

Läs mer »

Dansa i Andalusien

Medlemsresa till Almuñécar 22 april 2017

Resan går till charmiga Almuñécar i Sydspanien, där vi bor på hotell Chinasol precis vid San Christobalstranden. Under en vecka umgås vi, dansar och har det trevligt tillsammans i Andalusiens behagliga klimat. På kvällarna spelar Lelle & Jernbrukarna upp till dans på hotellet.En dagsutflykt ingår till La Alpujarra.

FLYG TILL MÁLAGA

FLYG TILL MÁLAGA

Vi flyger direkt till Málaga. Busstransfern är ca 1,5 timme till sydspanska staden Almuñécar, där vi tar in på lägenhetshotellet Chinasol, beläget alldeles vid San Christobalstranden.

ALMUÑÉCAR

ALMUÑÉCAR

Till fots lär vi känna den charmiga staden, som haft en betydande roll i Medelhavsområdets historia. Många folkslag som romare, fenicier och morer har satt sina avtryck på stadskärnan, vars kullerstensgränder slingrar sig i en labyrint vid foten av slottet Castillo de San Miguel. I Gamla stan vid centrala torget Plaza Kelibia smakar vi spanska tapas. Vi rekommenderar ett besök på Almuñécars populära fredagsmarknad, Mercadillo. Här bjuds allt från handknutna exklusiva mattor till fabrikstillverkade billiga strumpor. Den lilla kustremsan Costa Tropical, där Almuñécar ligger, har ett mikroklimat som ger cirka 320 soldagar per år.

LELLE & JERNBRUKARNA

LELLE & JERNBRUKARNA

Lelle & Jernbrukarna spelar upop till dans på vårt hotell. De framför glad och svängig musik, gammeldans och folkmusik blandat med modern dansmusik.

UTFLYKT SOM INGÅR

UTFLYKT SOM INGÅR

I resans pris ingår en utflykt till La Alpujarra. Det genuina Andalusien möter vi i distriktet Las Alpujarras som ligger på Sierra Nevadas sydsida, med 400 vita bergsbyar, varav en är Spaniens högst belägna. Heldagsutflykt till området där vi besöker 2 st byar. Capiliera och vidare Pampaneira oljeprovning och tapaslunch. Vidare tid för shopping och besök i en liten chockladfabrik som finns i Pampaneira. På eftermiddagen är vi tillbaka i Almuñécar.

 

HOTELL CHINASOL***

HOTELL CHINASOL***

Stort, något äldre lägenhetshotell invid San Cristobalstranden med fantastisk utsikt mot havet. I närheten finns en livsmedelsbutik och du har 15 min promenadväg in till centrum. På hotellet finns restaurang, bar, hårfrisering, pool, solterrass och café samt ett samlingsrum.

LÄGENHETERNA

LÄGENHETERNA

Enrumslägenheter/studios för 1- 3 personer, c:a 27 m², bestående av ett kombinerat vardagsrum/sovrum med dubbelsäng eller separata sängar och litet pentry. Inredningen är enkel och varierar i stil. De flesta lägenheterna är renoverade, med bevarad spansk karaktär. Pentry med kokplattor och enkel köksutrustning. Luftkonditionering kall/varm, kylskåp, vattenkokare, satellit-TV. Badrum med dusch/badkar. Lägenheterna har möblerad balkong med utsikt över havet, poolen eller bebyggelse.

Resfakta

 • Reslängd
  8 dagar
 • Avreseort

  Från Stockholm. (Köpenhamn på förfrågan).

 • Avresor/Datum

  22/4.

 • Pris från
  7 995 kr PRO-medlem

  8 500 kr icke-medlem

 • Enkelrumstillägg
  Enrumslägenhet för eget bruk  
  900 kr   
 • I priset ingår

  - Reguljärt flyg till Málaga t/r.
  - Flygplatsskatter och säkerhetsavgifter.
  - Transfer till hotellet t/r.
  - Del i enrumslägenhet på Chinasol, 7 nätter.
  - Välkomstdrink.
  - Dans på kvällarna.
  - Halvpension med frukostbuffé och serverad middag.
  - Utflykt till La Alpujarra.
  - Guidad stadspromenad i Almuñécar.
  - PROmedlemsresors värdinnor.

 • Avbeställningsskydd och reseförsäkring

  Vi erbjuder avbeställnings- och reseförsäkringar enligt försäkringsbolaget ERV:s villkor. Läs mer under fliken Tillval & Utflykter.

 • Utflykter

  Enligt program.

 • Valuta

  Euro.

 • Dricks

  Dricks är inte inkluderat i resans pris.

 • Klimat

  Här råder ett subtropiskt och ovanligt milt klimat, som ger 320 soldagar per år och en medeltemperatur på 18 grader under vintern.

 • Visum och vaccination

  På denna resa behöver du ditt pass. Kontrollera i förväg att passet är giltigt enligt de regler som gäller för landet. Du måste även kontrollera att passet inte är skadat och att den plastinbakade sidan inte sitter lös.

  Vaccinationer. För inresa till vissa länder rekommenderas vaccinationer. Läs mer på http://www.vaccinportalen.se/ eller kontakta din läkare, vårdcentral eller vaccinationscentral för närmare information.  

 • Frågor om resan?

  Kontakta PROmedlemsresor
  Tel: 08-701 67 80
  Mail info@promedlemsresor.se 

Välkommen till PROmedlemsresor


NÄR DU BOKAR EN 
resa via vår webb, får du en bokningsbekräftelse skickad till din e-postadress. PRO-rabatten dras av när du anger ditt medlemsnummer.

PÅ DIN BOKNINGSBEKRÄFTELSE står viktig info inför resan. Du ansvarar själv för att uppgifter om namn, adress, telefonnummer samt flyg och avresedag stämmer på bekräftelsen. Färdhandlingar sänds med post c:a 7-10 dagar innan avresa.

VID FRÅGOR så kontakta oss på mail info@promedlemsresor.se eller tel 08-701 67 80 (mån-fre 9-17).

OM INGA AVRESOR VISAS HÄR NEDAN - Kontakta oss för datum och priser.  

TILLVAL /PERSON

Enrumslägenhet för eget bruk 900 kr
Lägenhet med separat sovrum  500 kr
Tillägg för garanterad havsutsikt 300 kr
   

AVBESTÄLLNINGSSKYDD

Vi erbjuder en avbeställningsförsäkring enligt försäkringsbolaget Europeiska ERV:s villkor.

RESEFÖRSÄKRING

Vi erbjuder reseförsäkringar enligt försäkringsbolaget Europeiska ERV:s villkor.

Hotell Chinasol

HOTELL CHINASOL***. Hotellet är inrett i enkel rustik spansk stil. 1-rumslägenheterna (studio) är ca 27 kvm stora.  De har en möblerad balkong om ca 6 kvm. 2-rumslägenheterna med separat sovrum är 48 kvm stora, också med möblerad balkong. Studios är en lägenhet med kombinerat sov- och vardagsrum. Hårfön finns ej. Inom anläggningen finns det restaurang, bar och hårfrisörska. Möjlighet till tvätt av kläder. Reception dygnet runt, möblerad terass. Daglig städning , handdukar byts ut varannan dag och sänglinnet byts en gång per vecka.

LÄGENHETERNA. Lägenheterna på Chinasol är privatägda varför standarden och utrustningen kan variera mellan lägenheterna. Tänk även på att oftast är lägenheterna utomlands inte utrustade med samma köksutrustning som vi är vana vid i Sverige.

FACILITETER. På hotellet finns restaurang, sällskapsutrymme, bar ochcafé med tillgång till trådlöst internet. Utomhuspool (ej uppvärmd) och solsängar.

Kontaktuppgifter
 • Hotell Chinasol
 • Playa de San Cristobal, Apartado de Correos 230
 • 18690 Almuñecar, Spain
 • Tel: +34 958 633344
 • www.chinasol.com