Översikt

Bouleresa till Kroatien

Vill du spela boule med nya och gamla vänner i fantastiskt vackra Kroatien? Vi bor centrala hotell Miramare alldeles vid havet och strandpromenaden. Boulespelet leds av vår populäre engagerade PRO-bouleledare Nisse Ekander.

I oktober reser vi till charmiga staden Makarska för att under en vecka spela boule tillsammans. Vårt resmål Makarska har en närmast magisk atmosfär och anses av många vara en av de vackraste platserna vid Adriatiska havet. Här möts mäktiga bergsmassiv och kristallklara hav. Vi bor bekvämt på centrala hotell Miramare alldeles vid havet och strandpromenaden. Boulespelet leds av vår populäre engagerade PRO-bouleledare Nisse Ekander.

Boka din resa

2021-10-02 2021-10-09 10 490 kr Norwegian Stockholm Väntelista Förfrågan

Program

 • Resan till Makarska

  Flyg till Split. Vår färdledare möter för busstransfer till hotellet i Makarska. Bussresan tar ca 1,5 timme.

 • Boulespel

  Efter frukost på hotellet samlas vi utanför för en kort promenad på knappt 10 minuter och tar oss till boulebanorna. Vi spelar på färdigställda banor. Boulespel sker på förmiddagarna måndag, tisdag, torsdag och fredag.

 • Rivierans guldkorn

  Småstaden Makarska är vackert belägen vid det kristallklara Adriatiska havet, i skydd av det mäktiga Biokovobergen. I denna idyll unnar du dig en vecka med boulespel och avkoppling. Kroatiens riviera anses av många vara en av de finaste platserna i Europa med sina mysiga medeltida torg, långa klapperstensstränder och gömda badvikar. Längs den långa eleganta strandpromenaden ner mot hamnen finner du trevliga barer, kaféer och butiker.

 • Vår bouleledare

  Vår populäre svenske bouleledare Nils Ekander leder spelet på plats. Nils Ekander medverkade som domare vid PRO Boule riksmästerskap i Gysinge 2015. På denna resa rekommenderas du att ta med dina egna bouleklot. 

 • Tillvalsutflykter

  Möjlighet finns att under veckan boka in någon av tillvalsutflykterna under en eller flera av dagarna. Utflyktsprogrammet presenteras på plats och alla utflykter betalas kontant i den lokala valutan eller i Euro.

Karta

Resfakta

Reslängd 8 dagar
Avreseort Stockholm
Avresor 2/10
Pris Från 10 490 kr
Enkelrumstillägg Dubbelrum för eget bruk 1 300 kr Dubbelrum med balkong och havsutsikt för eget bruk 1 950 kr
Detaljerade priser

Dubbelrum med balkong och havsutsikt              450 kr

I priset ingår
 • Flyg till Split t/r
 • Transfer till hotellet t/r
 • Del i dubbelrum på Hotel Miramare, 7 nätter
 • Halvpension med frukost och middag
 • Boulespel på banor 4 dagar
 • Guidad stadspromenad i Makarska
 • PROmedlemsresors värdinna
 • PROmedlemsresors bouleledare
I priset ingår ej

Dricks är inte inkluderat i resans pris.

Anslutningsort
Vi undersöker gärna möjligheten att resa från andra avreseorter på förfrågan och mot eventuellt tillägg i den mån det är möjligt för den specifika resan.

Tillägg
Tillägg ej PROmedlem 800 kr
Resesätt Norwegian
Klimat

 

Valuta

Kroatisk Kuna.

Visum

På denna resa behöver du ditt pass. Kontrollera i förväg att passet är giltigt enligt de regler som gäller för landet. Du måste även kontrollera att passet inte är skadat och att den plastinbakade sidan inte sitter lös.

Vaccination

Behovet av vaccination skiljer sig åt beroende på resmål och individuellt hälsotillstånd. För inresa till vissa länder rekommenderas vaccinationer. Läs mer på www.vaccinportalen.se eller kontakta din läkare, vårdcentral eller vaccinationscentral för närmare information.

Valbart tillägg
Om du reser med flyg har du möjlighet att klimatkompensera din flygresa här »

Reseförsäkring och avbeställningsskydd
Som resenär hos PRO Medlemsresor ansvarar du för att ha en fullgod sjuk- och olycksfallsförsäkring för hela reseperioden och det är viktigt att kontrollera försäkringsvillkoren då det kan ske förändringar. Vi rekommenderar också att du tecknar en avbeställningsförsäkring i samband med din bokning som gäller om resan måste avbokas p.g.a. sjukdom. Kontakta valfritt försäkringsbolag.

Klimatkompensation

Nu kan du klimatkompensera för din flygresa här »

Boende

 • Hotell Miramare ****

  Hotel Miramare ligger centralt i Makarska med en fantastisk utsikt över hamnen. På hotellet finns det restaurang, café, utom och inomhuspool, SPA-avdelning och fritt trådlöst internet (WiFi) i hela hotellet. Rummen är fint möblerade och har TV, telefon, luftkonditionering och säkerhetsbox. Det finns tre olika rumstyper. Dels dubbelrum med balkong med ustikt mot parken eller studio med balkong mot parken. I dessa studios finns även ett välutrustat pentry. Mot tillägg kan man boka dubbelrum med balkong och utsikt mot havet. Bokar man ett enkelrum så erhålls ett dubbelrum för eget bruk.