Relaterade artiklar

2015-06-27

Boka jul- eller nyårsresan i god tid

Snart börjar det bli dags att planera för jul och nyår, allra helst om du tänkt dig att göra en julresa. I år bjuder vi på många tillfällen att shoppa julklappar men även fira de stora helgernas lediga dagar. Möjligheten att uppleva något trevligt med PROmedlemsresor i advent eller över jul och nyår är bättre än någonsin.

Läs mer »

2013-12-18

Res & Lär till Kraków!

Att resa och lära tillsammans bidrar till möten och nya kunskaper som berikar livet. I samarbete mellan ABF och PRO erbjuds din förening att starta en cirkel under namnet Res & Lär om Kraków.

Läs mer »

2014-01-14

Blommor, blommor, blommor!

Under 2014 arrangerar PROmedlemsresor flera resor på tema kultur, trädgård och blommor. Med på resorna följer våra kunniga trädgårdsciceroner Gunnel Carlson eller Hannu Sarenström. Välkommen att inspireras av grönskan och blomsterprakten på den spanska sydkusten eller på Azorerna.

Läs mer »

2014-07-04

Vinnaren i resetävlingen utsedd

Vi har nu läst igenom alla inkomna svar i vår resetävling, arrangerad tillsammans med Trippelskrapet. Och den lyckliga vinnaren är...

Läs mer »

2014-11-24

Nu återvänder vi till favoriten Rhodos!

Nu kan vi med glädje presentera nästa års PRO Vårträff – som än en gång går till solens och kärlekens ö Rhodos! Många av våra resenärer önskar bo inne i Rhodos stad, med promenadavstånd till shopping, stränder och sevärdheter. Därför har vi valt ett riktigt fint, familjärt och fyrstjärnigt hotell som har nära till allt.

Läs mer »

Rom - Den eviga staden

Antikens kultur och historia

Det sägs att alla vägar bär till Rom. Så även PROmedlemsresors! Till Rom reser vi när det är som bäst, i vår när ljuset kommer och i september när värmen dröjer sig kvar i den eviga staden. Upplev Roms storslagna antika arv, fascineras av vackra kulturskatter och insup atmosfären från någon av de många uteserveringarna. Allt på bekvämt promenadavstånd från hotellet.

DAG 1. FLYG STOCKHOLM - ROM

DAG 1. FLYG STOCKHOLM - ROM

Ankomst till Rom. Vår guide möter på flygplatsen för transport till hotellet. Efter incheckning fri tid för att bekanta sig med hotellet samt omgivningarna. Gemensam middag på hotellet.DAG 2. VATIKANSTATEN

DAG 2. VATIKANSTATEN

Frukost på hotellet. Vår buss tar oss till Vatikanstaten, med Vatikanmuseet och Sixtinska kapellet, där bland annat Michelangelos fantastiska takmålning ”Skapelsen” finns att beskåda. Lunch på egen hand. Under eftermiddagen fortsätter vi rundturen till fots. Vi promenerar till Piazza del Popolo, Piazza di Spagna, Fontana di Trevi och det spektakulära Pantheon. Turen avslutas med en gemensam middag nära välkända Piazza Navona, där en av Roms vackraste fontäner ligger.

DAG 3. EN DAG PÅ EGEN HAND

DAG 3. EN DAG PÅ EGEN HAND

Frukost på hotellet. Dagen är fri för shopping, avkoppling eller egna strövtåg. Överallt kan du känna historiens vingslag, som vid Panteon, torget Piazza Navona, Spanska Trappan och fontänen Fontana di Trevi – där svenska Anita Ekberg badade i filmen Det ljuva livet. Glöm inte kameran! Vår färdledare bidrar gärna med tips om vad som finns att se och göra.

DAG 4. DET ANTIKA ROM

DAG 4. DET ANTIKA ROM

Efter frukosten möter vår buss upp utanför hotellet för halvdagsturen ”Det Antika Rom”, som går till Colosseum, Palatino och Forum Romanum. Lunch på egen hand. Eftermiddagen är till egen disposition. Kanske behövs tid för sista minuten-shopping? Vill du se fler av stadens sevärdheter kan vår kunniga guide ge tips och råd. Under kvällen samlas vi för gemensam avslutningsmiddag på restaurang i närheten av hotellet.

DAG 5. HEMRESA

DAG 5. HEMRESA

Frukost på hotellet. Utcheckning och busstransfer till flygplatsen för returflyg till Stockholm.

HOTEL SAN MARCO***

HOTEL SAN MARCO***

Trestjärnigt hotell med god standard i Roms historiska stadskräna. Hotellet ligger endast 300 m från centralstationen och på bekvämt promenadavstånd till många av Roms attraktioner. Hotellet har en bar, reception med depositionsfack och tvättmöjligheter. Sex våningar och hiss finns. Trådlöst internet ingår i allmänna utrymmen.

RUMMEN

RUMMEN

Rummen är bekvämt och elegant möblerade i en klassisk stil. Balkong.
I badrummen finns dusch, hårtork, bidé, handdukstorkare och toalettartiklar.  
Luftkonditionering, minibar, telefon, vattenkokare, säkerhetsbox, TV och fritt trådlöst internet.

Resfakta

 • Reslängd
  5 dagar
 • Avreseort

  Stockholm.

 • Avresor/Datum

  23/4 och 24/9.

   

 • Pris från
  9 115 kr PRO-medlem

  9 620 kr Icke medlem

 • Enkelrumstillägg
  Enkelrum 1 400 kr
     
 • I priset ingår

  - Flyg till Rom t/r
  - Transfer t/r
  - Del i dubbelrum 4 nätter
  - Frukostbuffé på hotellet 4 dagar
  - 3 middagar exkl. dryck
  - 1 heldagsutflykt ”Centrala Rom”
  - 1 halvdagsutflykt ”Antika Rom”
  - Inträde till Vatikanmuseet inkl. audioguide
  - Inträde till Colosseum
  - Inträde till Forum Romanum
  - Inträde till Palatino
  - Skandinavisktalande lokalguide på utflykterna
  - PROmedlemsresors färdledare

 • Avbeställningsskydd och reseförsäkring

  Vi erbjuder reseförsäkringar enligt försäkringsbolaget Europeiska ERV:s villkor. Läs mer under fliken Tillval & Utflykter.

 • Utflykter

  Enligt program.

 • Valuta

  Euro.

 • Dricks

  Dricks är inte inkluderat i resans pris.

 • Klimat

  Medelhavsklimat är ett klimat som utmärks av att sommaren är oavbrutet torr och varm, medan vädret på vintern är omväxlande.

 • Visum och vaccination

  På denna resa behöver du ditt pass. Kontrollera i förväg att passet är giltigt enligt de regler som gäller för landet. Du måste även kontrollera att passet inte är skadat och att den plastinbakade sidan inte sitter lös. 

  VACCINATIONER. För inresa till vissa länder rekommenderas vaccinationer. Läs mer på http://www.vaccinportalen.se/ eller kontakta din läkare, vårdcentral eller vaccinationscentral för närmare information.  

 • Frågor om resan?

  Kontakta PROmedlemsresor
  Tel: 08-701 67 80
  Mail info@promedlemsresor.se 

Välkommen till PROmedlemsresor


NÄR DU BOKAR EN 
resa via vår webb, får du en bokningsbekräftelse skickad till din e-postadress. PRO-rabatten dras av när du anger ditt medlemsnummer.

PÅ DIN BOKNINGSBEKRÄFTELSE står viktig info inför resan. Du ansvarar själv för att uppgifter om namn, adress, telefonnummer samt flyg och avresedag stämmer på bekräftelsen. Färdhandlingar sänds med post c:a 7-10 dagar innan avresa.

VID FRÅGOR så kontakta oss på mail info@promedlemsresor.se eller tel 08-701 67 80 (mån-fre 9-17).

OM INGA AVRESOR VISAS HÄR NEDAN - Kontakta oss för datum och priser.  

AvresaHemkomstPris fr.Platser kvar  
2017-09-24 2017-09-28 10120 5+ Boka resa

TILLVAL/PERSON

Enkelrum 1 400 kr
   

AVBESTÄLLNINGSSKYDD

Vi erbjuder en avbeställningsförsäkring enligt försäkringsbolaget Europeiska ERV:s villkor.

RESEFÖRSÄKRING

Vi erbjuder reseförsäkringar enligt försäkringsbolaget Europeiska ERV:s villkor.

För information om boende kontakta PROMEDLEMSRESOR