Relaterade artiklar

2015-06-27

Boka jul- eller nyårsresan i god tid

Snart börjar det bli dags att planera för jul och nyår, allra helst om du tänkt dig att göra en julresa. I år bjuder vi på många tillfällen att shoppa julklappar men även fira de stora helgernas lediga dagar. Möjligheten att uppleva något trevligt med PROmedlemsresor i advent eller över jul och nyår är bättre än någonsin.

Läs mer »

2013-12-18

Res & Lär till Kraków!

Att resa och lära tillsammans bidrar till möten och nya kunskaper som berikar livet. I samarbete mellan ABF och PRO erbjuds din förening att starta en cirkel under namnet Res & Lär om Kraków.

Läs mer »

2014-01-14

Blommor, blommor, blommor!

Under 2014 arrangerar PROmedlemsresor flera resor på tema kultur, trädgård och blommor. Med på resorna följer våra kunniga trädgårdsciceroner Gunnel Carlson eller Hannu Sarenström. Välkommen att inspireras av grönskan och blomsterprakten på den spanska sydkusten eller på Azorerna.

Läs mer »

2014-07-04

Vinnaren i resetävlingen utsedd

Vi har nu läst igenom alla inkomna svar i vår resetävling, arrangerad tillsammans med Trippelskrapet. Och den lyckliga vinnaren är...

Läs mer »

2014-11-24

Nu återvänder vi till favoriten Rhodos!

Nu kan vi med glädje presentera nästa års PRO Vårträff – som än en gång går till solens och kärlekens ö Rhodos! Många av våra resenärer önskar bo inne i Rhodos stad, med promenadavstånd till shopping, stränder och sevärdheter. Därför har vi valt ett riktigt fint, familjärt och fyrstjärnigt hotell som har nära till allt.

Läs mer »

Soloresa till Nådendal Spa

Eget rum utan extra kostnad på Nordens största Spahotell

Varma romerska bassänger, bubbelbad, rekreationspooler, finsk och turkisk bastu gör poolavdelningen på Nordens största Spahotell till ett badparadis. Du kan till och med bada utomhus i en 30-gradig uppvärmd pool. Njut av skön atmosfär och skäm bort dig själv! Kosta gärna på dig lite extra och boka in en spabehandling. Välj mellan traditionell massage, gyttjebehandling, olika ansikts- och kropps-behandlingar.

DAG 1. STOCKHOLM - NÅDENDAL

DAG 1. STOCKHOLM - NÅDENDAL

Avresa med Viking Line och m/s Amorella från Stadsgården i Stockholm kl 20.00. Du bor i insides hytt kategori B på de övre däcken. Fartyget erbjuder flera olika restauranger och barer.

DAG 2-3. NÅDENDAL

DAG 2-3. NÅDENDAL

En riklig sjöfrukost serveras innan fartyget anlöper Åbo hamn vid 07.30-tiden, finsk tid.
Vår lokala buss/bil väntar utanför Viking Lines terminal. Direkt efter ankomst kör bussen/bilen till Nådendal som ligger cirka17 km utanför Åbo.

På hotellet ges information om de olika faciliteter som hotellet erbjuder. Önskar du boka tid för någon behandling kan du göra det, men vi rekommenderar att dessa förhandsbokas innan avresan från Sverige.

Möjlighet till lunch ges som serveras i bufférestaurang Le Soleil. Sedan har du hela dagen på dig i poolavdelningen. På kvällen kan du avnjuta din middag på hotellets restaurang.

Instruktörsledd vattengymnastik på morgonen (se anslagstavla i hotellets reception för tider). Dagarna bjuder på såväl rekreation som skön avkoppling. Bada i de varma bassängerna, de svala rekreations­poolerna eller i den året runt uppvärmda utomhuspoolen.

DAG 4. NÅDENDAL - STOCKHOLM

DAG 4. NÅDENDAL - STOCKHOLM

Vår lokala transfer tar dig kl 07.45 från hotellet till Åbo hamn och Viking Lines terminal där m/s Amorella ligger förtöjd. Fartyget lägger ut kl 08.45. Innan dess har du installerat dig i en bekväm hytt. Ombord finns möjlighet att inta lunch/middag i någon av de olika restaurangerna innan vi åter är tillbaka i Stockholm kl 18.55.

NÅDENDAL SPA*****

NÅDENDAL SPA*****

Ni bor i hotelldelen i ett fint inrett Classic Rum med soffgrupp, tv och minibar. På hotellet finns flera restauranger, lekrum, poolcafé, glassbar och souvenirbutik. Ta gärna en promenad tillsammans till Gamla stan och den lilla hamnen, med sina mysiga caféer.

CLASSIC RUM

CLASSIC RUM

Hotellet har totalt 390 rum fördelade på en huvudbyggnad och en intilliggande yacht. Du bor i ett smakfullt och sobert inrett Classic rum med separat soffgrupp, tv, telefon, säkerhetsbox, hårfön, minibar, badrock samt dusch/wc.

NÅDENDAL

NÅDENDAL

Nådendal är en skärgårdsstad med historiska anor, uppbyggd som den är kring birgittiner- klostret Nådens dal, varifrån staden också fått sitt namn. I de smala gränderna i Gamla stan ligger små caféer, konstgallerier och affärer.

AVKOPPLANDE POOLAVDELNING

AVKOPPLANDE POOLAVDELNING

I vår resa ingår fri tillgång till den avstressande tropiskt inspirerade pool- och bastuavdelningen. Du får njuta av turkiska ångbad liksom traditionell finsk bastu. Här finns också romerska bassänger, bubbelpool och rekreationspooler. Det utsökta materialvalet och färgerna i kombination med levande ljus fulländar badstunderna och vattenbehandlingarna.

ANSLUTNINGSBUSS

Anslutningsbuss till Stockholm erbjuds via rederiet från olika orter. Hör med våra trevliga resesäljare om anslutningsbussar till Stockholm ifrån din hemort.

Resfakta

 • Reslängd
  4 dagar
 • Avreseort

  Stockholm, Stadsgårdskajen Vikingterminalen.

 • Avresor/Datum

  8/10.

 • Pris från
  2 695 kr PRO-medlem

  3 000 kr icke medlem

 • Enkelrumstillägg
  Enkelrum/-hytt insides 0 kr
  Enkelrum/-hytt utsides 150 kr
     
 • I priset ingår

  - Båtresa Stockholm – Åbo t/r.
  - Insides hytt, kategori B, övre däck t/r.
  - En frukost ombord på utresan.
  - Busstransfer Åbo-Nådendal t/r.
  - Välkomstdryck på hotellet.
  - Två övernattningar i Classic Rum på hotellet.
  - 2 frukostar på Spahotellet.
  - Entré till gym, bad- / bastuavdelningen.
  - Vattengymnastik i grupp.

 • Ingår ej i priset

  Ingen färdledare medföljer på resan.

 • Avbeställningsskydd och reseförsäkring

  Vi erbjuder avbeställningsskydd. Reseförsäkringar enligt försäkringsbolaget Europeiska ERV:s villkor. Läs mer under fliken Tillval & Utflykter.

 • Valuta

  Euro.

 • Dricks

  Dricks är inte inkluderat i resans pris.

 • Klimat

  I sydvästra Finland, Åbos skärgård, råder ett milt maritimt klimat. Medeltemperaturerna är mer gynnsamma än jämfört med klimatet på motsvarande breddgrader.

 • Tips och råd

  Vill du läsa lite mer om vad som finns att göra i mysiga Nådendal med omgivningar så kika in på hemsidan för Nådendals Turistbyrå.

 • Frågor om resan?

  Kontakta PROmedlemsresor
  Tel: 08-701 67 80
  Mail info@promedlemsresor.se 

 • TIDSSKILLNAD

  + 1 timme.

Välkommen till PROmedlemsresor


NÄR DU BOKAR EN 
resa via vår webb, får du en bokningsbekräftelse skickad till din e-postadress. PRO-rabatten dras av när du anger ditt medlemsnummer.

PÅ DIN BOKNINGSBEKRÄFTELSE står viktig info inför resan. Du ansvarar själv för att uppgifter om namn, adress, telefonnummer samt flyg och avresedag stämmer på bekräftelsen. Färdhandlingar sänds med post c:a 7-10 dagar innan avresa.

VID FRÅGOR så kontakta oss på mail info@promedlemsresor.se eller tel 08-701 67 80 (mån-fre 9-17).

OM INGA AVRESOR VISAS HÄR NEDAN - Kontakta oss för datum och priser.  

AvresaHemkomstPris fr.Platser kvar  
2017-10-08 2017-10-11 3000 5+ Boka resa

TILLVAL/PERSON

Enkelrum/-hytt insides 0 kr
Enkelrum/-hytt utsides 150 kr
   

AVBESTÄLLNINGSSKYDD

Avbeställningsskydd 200 kr
   

RESEFÖRSÄKRING

Vi erbjuder reseförsäkringar enligt försäkringsbolaget Europeiska ERV:s villkor.

SPA-BEHANDLINGAR

Vill du kosta på dig lite extra kan du förhandsboka olika kropps-, ansikts- och vattenbehandlingar. Behandlingar kan också bokas direkt via hotellet per telefon eller e-post. Tel. +358 2 44 55 800 (mån-fre kl 8-18, lör kl 9-15) / treatments@naantalispa.fi

Naantali Spa

NÅDENDAL SPA. Naantali Spa är medlem i Royal Spas of Europe, utsedd till en av världens 100 bästa spa anläggningar. Hotellet omges av trevliga promenadstigar i naturskön miljö och har en liten sandstrand strax nedanför anläggningen. Hotellet har totalt 390 rum och sviter finns i det ursprungliga Spahotellet. 

FACILITETER. Elegnat hotell i sober desing med flera trevliga restauranger som erbjuder smakupplevelser från världens olika kök. I lobbyn finns en lunchcafeteria och en snackbar, inom anläggningen finns dessutom en souvenirbutik och en vinkällare med vinprovning. I Paviljongen har du underbar sjöutsikt alltmedan du avnjuter din middag, tar en drink eller dansar till orkester på kvällarna.

DUBBELRUM.  Hotellets rum har generösa utrymmen och högklassig inredning. Du bor i ett smakfullt och sobert inrett Standard Deluxe rum med separat soffgrupp, tv, telefon, säkerhetsbox, hårfön, minibar, badrock samt dusch/wc. 

Kontaktuppgifter