Översikt

PRO Höstträff på Kreta - 15 dagar

Välkommen till PRO Höstträff på solsäkra Kreta! Vi reser till Kreta, som bjuder på dagstemperaturer som ligger runt behagliga 22°. På Kreta, Greklands största ö och Europas sydliga utpost i Medelhavet, bor vi i den gamla venetianska staden Rethymnon. Vårt hotell är fantastiskt trevligt och inbjudande, beläget nära stranden, på kort avstånd in stadens centrum. Här njuter vi av goda måltider, deltar i trevliga aktiviteter och umgås med nya och redan goda PRO-vänner!

Med tre hundra soldagar, fina stränder, storslagen natur och gästfria människor är det lätt att förstå varför detta är ett av Europas mest uppskattade resmål. Mitt på Kreta ligger staden Rethymnon med vackra venetianska hus och sin gamla borg La Fortezza. Stadens lilla fiskehamn är som en teaterkuliss från en Medelhavsopera, både till form och utseende.
Vårt trivsamma och eleganta hotell ligger vid en privat strand och har generösa grönområden med flera pooler och är byggt som en kretensisk by, där rummen är fördelade i ett flertal byggnader. Vi bor i rymliga, vackert dekorerade rum med balkong. Hotellet har restauranger, barer och massor av trevliga aktiviteter och faciliteter. 

TRIVSEL, GEMENSKAP OCH ALLT INKLUDERAT! På hotellet ingår All Inclusive, vilket betyder att frukost, lunch och middag med drycker ingår. Liksom eftermiddagskaffe och snacks däremellan. I baren serveras öl, vin och andra lokala drycker fram till midnatt.

Boka din resa

2021-10-09 2021-10-23 15 690 kr Novair,SAS, mfl Stockholm 2 Boka resa
2021-10-09 2021-10-23 15 690 kr Novair,SAS, mfl Köpenhamn Väntelista Förfrågan
2021-10-09 2021-10-23 15 890 kr Novair,SAS, mfl Göteborg Väntelista Förfrågan
2021-10-16 2021-10-30 15 690 kr Novair,SAS, mfl Stockholm 3 Boka resa
2021-10-16 2021-10-30 15 690 kr Novair,SAS, mfl Köpenhamn 5 Boka resa
2021-10-16 2021-10-30 15 890 kr Novair,SAS, mfl Göteborg Väntelista Förfrågan

Program

 • Flyg till Kreta

  PROmedlemsresa. Följ med till denna grekiska ö som sedan länge är ett av Medelhavets mest uppskattade resmål. Med tre hundra soldagar, fina stränder, storslagen natur och gästfria människor är det lätt att förstå varför.

 • Våra populära PRO-värdinnor

  Våra omtänksamma PRO-värdar och värdinnor är med dig varje dag och arrangerar trevliga aktiviteter som morgonpromenader, vattengympa, gymnastik, boule på gräs, frågesport och femkamp. Självklart blir det dans och på kvällarna äter vi gott och njuter av hotellets underhållning och faciliteter.

 • All Inclusive

  I resans pris ingår frukost, lunch och middag alla dagar, snacks, glass, eftermiddagskaffe samt obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar. All Inclusive gäller fram till avresa från hotellet.

 • Aktiviteter

  Värdinnorna arrangerar trevliga aktiviteter som morgonpromenader, vattengympa, gymnastik, boule på gräs, frågesport och femkamp. Självklart blir det dans och på kvällarna äter vi gott och njuter av hotellets underhållning och faciliteter. 

 • Tillvalsutflykter

  TILLVALSUTFLYKTER: Upptäck den kretensiska kulturen, Knossos, Mitt älskade Kreta.

 • Rummen

  Bekväma dubbelrum med badrock och tofflor, luftkonditionering, kaffe- och tefaciliteter, minibar/kylskåp med vatten, öl och läsk, tv, gratis WiFi, säkerhetsbox. Badrum med hårtork, wc, badkar eller dusch. Städning varje dag. Balkong.  

Karta

Resfakta

Reslängd 15 dagar
Avreseort Stockholm, Köpenhamn, Göteborg
Avresor 9/10 och 16/10
Pris Från 15 690 kr
Enkelrumstillägg Dubbelrum för eget bruk 1 700 kr/vecka
Detaljerade priser

Rum med havsutsikt 400 kr/vecka

I priset ingår
 • Flyg inkl. mat ombord till Kreta t/r
 • Transfer från flygplatsen till hotellet t/r
 • Del i dubbelrum med balkong på hotell Aquila Rithymna Beach *****
 • All Inclusive på hotellet
 • Halvdagsutflykt på Kreta
 • Aktiviteter och underhållning
 • PROmedlemsresors värdar och värdinnor
I priset ingår ej

Dricks är inte inkluderat i resans pris.

Anslutningsort
Vi undersöker gärna möjligheten att resa från andra avreseorter på förfrågan och mot eventuellt tillägg i den mån det är möjligt för den specifika resan.

Tillägg
Tillägg ej PROmedlem 1000 kr
Avbeställningsskydd Apollo 249 kr

Flygtillägg 200 kr gäller vid avresa från Stockholm och Göteborg

Resesätt Novair,SAS, mfl
Valuta

Euro.

Visum

På denna resa behöver du ditt pass. Kontrollera i förväg att passet är giltigt enligt de regler som gäller för landet. Du måste även kontrollera att passet inte är skadat och att den plastinbakade sidan inte sitter lös.

Vaccination

Behovet av vaccination skiljer sig åt beroende på resmål och individuellt hälsotillstånd. För inresa till vissa länder rekommenderas vaccinationer. Läs mer på www.vaccinportalen.se eller kontakta din läkare, vårdcentral eller vaccinationscentral för närmare information.

Valbart tillägg
Om du reser med flyg har du möjlighet att klimatkompensera din flygresa här »

Reseförsäkring och avbeställningsskydd
Som resenär hos PRO Medlemsresor ansvarar du för att ha en fullgod sjuk- och olycksfallsförsäkring för hela reseperioden och det är viktigt att kontrollera försäkringsvillkoren då det kan ske förändringar. Vi rekommenderar också att du tecknar en avbeställningsförsäkring i samband med din bokning som gäller om resan måste avbokas p.g.a. sjukdom. Kontakta valfritt försäkringsbolag.

Bra att veta

På denna resa gäller Apollos gruppresevillkor, som erhålls från oss på begäran!

Boende

 • AQUILA RITHYMNA BEACH *****
  Rithymna Beach är ett elegant hotell med privat strand på Rethymnons kust. Här är det lätt att trivas med rymliga poolområden, trevlig service och mängder med aktiviteter.

  RUMMEN Bekväma dubbelrum med badrock och tofflor, luftkonditionering, kaffe- och tefaciliteter, minibar/kylskåp med vatten, öl och läsk, tv, gratis WiFi, säkerhetsbox. Badrum med hårtork, wc, badkar eller dusch. Städning varje dag. Balkong.