Relaterade artiklar

2014-11-24

Nu återvänder vi till favoriten Rhodos!

Nu kan vi med glädje presentera nästa års PRO Vårträff – som än en gång går till solens och kärlekens ö Rhodos! Många av våra resenärer önskar bo inne i Rhodos stad, med promenadavstånd till shopping, stränder och sevärdheter. Därför har vi valt ett riktigt fint, familjärt och fyrstjärnigt hotell som har nära till allt.

Läs mer »

2014-07-04

Vinnaren i resetävlingen utsedd

Vi har nu läst igenom alla inkomna svar i vår resetävling, arrangerad tillsammans med Trippelskrapet. Och den lyckliga vinnaren är...

Läs mer »

2015-06-27

Boka jul- eller nyårsresan i god tid

Snart börjar det bli dags att planera för jul och nyår, allra helst om du tänkt dig att göra en julresa. I år bjuder vi på många tillfällen att shoppa julklappar men även fira de stora helgernas lediga dagar. Möjligheten att uppleva något trevligt med PROmedlemsresor i advent eller över jul och nyår är bättre än någonsin.

Läs mer »

2013-12-18

Res & Lär till Kraków!

Att resa och lära tillsammans bidrar till möten och nya kunskaper som berikar livet. I samarbete mellan ABF och PRO erbjuds din förening att starta en cirkel under namnet Res & Lär om Kraków.

Läs mer »

2014-01-14

Blommor, blommor, blommor!

Under 2014 arrangerar PROmedlemsresor flera resor på tema kultur, trädgård och blommor. Med på resorna följer våra kunniga trädgårdsciceroner Gunnel Carlson eller Hannu Sarenström. Välkommen att inspireras av grönskan och blomsterprakten på den spanska sydkusten eller på Azorerna.

Läs mer »

PRO Vårträff Rhodos - 8 dagar

Medlemsresa till Grand Mitsis Hotell i maj 2017

Rhodos lockar med ett solsäkert klimat och mysiga shoppinggränder i Gamla stan. Med PROmedlemsresor kan du njuta av atmosfären i Rhodos stad, umgås med nya och gamla PRO-vänner, delta i trevliga aktiviteter och spännande utflykter! Vi bor centralt i Rhodos stad på Grand Mitsis hotel med All Inclusive - och har all god mat och dryck inkluderad. Flyg från Göteborg, Stockholm, Luleå, Umeå, Östersund, Köpenhamn och Malmö!

RHODOS

RHODOS

För många av oss svenskar är Rhodos en favorit, med soliga dagar! En gång var ön ett blomstrande handelscentrum som erövrades av såväl turkar som senare italienare. Först 1948 blev ön en del av Grekland. Trots sin ringa storlek, ungefär som Öland, har Rhodos något för alla. Shoppinggränder, stadsliv och trevliga restauranger. Historiska lämningar och traditionella byar i Lindos och Kamiros. Njut av gemenskap, aktiviteter eller ta ett dopp i det glittrande Medelhavet.

HOTELL MED NÄRA TILL ALLT

HOTELL MED NÄRA TILL ALLT

Grand Mitsis är ett stort och fint, strandnära hotell i västra delen av Rhodos stad. Utöver sitt perfekta läge med promenadavstånd till shoppingstråk och Gamla stan erbjuder hotellet ett trevligt poolområde med parasoller och solstolar för avkoppling. Hotellet har ljusa sällskapsutrymmen, flera barer, restauranger och kvällsunderhållning.

PRO-VÄRDINNOR

PRO-VÄRDINNOR

Våra omtänksamma PROvärdinnor finns på plats och månar om din trivsel! De arrangerar trivsamma aktiviteter, håller föredrag och hjälper till när du behöver.

RESAN TILL RHODOS

RESAN TILL RHODOS

Direktflyg till Rhodos. Vid ankomst möter våra värdinnor på flygplatsen för buss ca 20 min till Grand Mitsis, som är vårt mycket omtyckta hotell.

GRAND MITSIS HOTELL ****

GRAND MITSIS HOTELL ****

Hotellet har ett utmärkt strandnära läge. Promenadavstånd till Rhodos Gamla stad.
Anläggningen välkomnar med ljusa och tillgängliga sällskapsutrymmen – allt på ett plan. Här bor du med All Inclusive, som gäller vid hotellets olika temarestauranger, ett litet pizzabageri, glassbar med crepes, snackbar och flera barer. Hotellet har en inomhuspool och två utomhuspooler, solstolar med parasoller. Det finns gym (mot avgift). Gratis wifi i lobbyn. Hiss finns. En trafikerad väg skiljer hotellet från stranden. Vissa eftermiddagar är det dans i pianobaren och på kvällarna bjuds på musikunderhållning!

RUMMEN

RUMMEN

Dubbelrum med kylskåp, tv och telefon. Luftkonditionering. Trådlöst internet och säkerhetsbox mot avgift. Badrum med hårtork, wc, lågt badkar med dusch. Balkong, Rum med havsutsikt mot tillägg. Daglig städning.

ALL INCLUSIVE

ALL INCLUSIVE

I resans pris är inkluderat frukost, lunch och middag alla dagar, snacks, crepes, glass samt obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar. Du kan även välja att äta á la carte på någon av de mindre temarestaurangerna; kinesisk och grekisk på vilka du förbokar en plats dagen innan. Därtill finns andra temarestauranger; italiensk, asiatisk, grekisk och mexikansk, samt en "hamburgeria", pannkaks- & glassbar och pizzaugn. All Inclusive gäller fram till avresa från hotellet.AKTIVITETER

AKTIVITETER

Våra PRO-värdinnor finns givetvis på plats och månar om din trivsel! De arrangerar dagliga aktiviteter, håller föredrag, ordnar utflykter och hjälper till när du behöver. PRO-värdinnorna håller även i morgonpromenader, stretching, vattengympa, vinprovning, matlagningskurs och boule m.m. På kvällarna erbjuds musikunderhållning och därtill dans tre kvällar i veckan. En halvdagsutflykt ordnas också. Allt ingår!

TILLVALSUTFLYKTER

TILLVALSUTFLYKTER

Båtutflykt till vackra ön Symi.
Grekisk afton med Zorbadans.
Utflykt till Tsambika stranden.
Stora Ö-rundturen.

Resfakta

 • Reslängd
  8 dagar
 • Avreseort

  Flyg från Luleå, Umeå, Östersund, Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn.

 • Avresor/Datum

  Luleå 3/5, 10/5, 17/5
  Umeå 7/5
  Östersund 7/5, 14/5
  Stockholm 30/4, 7/5, 14/5
  Köpenhamn 30/4, 7/5, 14/5
  Göteborg 30/4, 7/5, 14/5
  Malmö 7/5, 14/5

 • Pris från
  8 995 kr (grundpris) 30/4, 3/5

  7/5, 10/5, 14/5, 17/5    9 595 kr PRO-medlem
  Icke PRO-medlem betalar 605:- extra/person

  Ev. flygtillägg tillkommer, beroende på avreseort. (Fr. 200-750 kr)

 • Enkelrumstillägg
  Dubbelrum för eget bruk  
  2 100 kr /vecka  
 • I priset ingår

  - Direktflyg till Rhodos t/r.
  - Mat ombord på flyget t/r.
  - Transfer till hotellet t/r.
  - Del i dubbelrum med balkong.
  - All Inclusive på hotellet.
  - Halvdagsutflykt.
  - Aktiviteter, föredrag och underhållning.
  - PRO-värdinnor.

 • Avbeställningsskydd och reseförsäkring

  Avbeställningsskydd 249 kronor/person.
  Vi erbjuder även avbeställnings- och reseförsäkringar enligt försäkringsbolaget Europeiska ERV:s villkor. Läs mer under fliken Tillval & Utflykter.

 • Utflykter

  För information om utflykter kontakta PROmedlemsresor.

 • Valuta

  Euro.

 • Dricks

  Dricks är inte inkluderat i resans pris.

 • Klimat

  På våren står Rhodos i blom och dagarna är lagom varma, vilket ger möjlighet till uppfriskande dopp. Medeltemperaturen på dagen är ca 20-24 grader.

 • Tips och råd

  Strömstyrkan är samma som i Sverige 220 V.

 • Visum och vaccination

  På denna resa behöver du ditt pass. När du reser till ett annat EU-land behöver ditt pass inte ha längre giltighetstid än till datumet för hemresan. Det behöver alltså inte vara giltigt en viss tid efter besöket. Det har ingen betydelse om EU-landet är med i Schengen eller inte eftersom reglerna gäller alla EU-länder. Du måste även kontrollera att passet inte är skadat och att den plastinbakade sidan inte sitter lös.

  Vaccinationer. För inresa till vissa länder rekommenderas vaccinationer. Läs mer på http://www.vaccinportalen.se/ eller kontakta din läkare, vårdcentral eller vaccinationscentral för närmare information.  

 • Frågor om resan?

  Kontakta PROmedlemsresor
  Tel: 08-701 67 80
  Mail info@promedlemsresor.se

Välkommen till PROmedlemsresor


NÄR DU BOKAR EN 
resa via vår webb, får du en bokningsbekräftelse skickad till din e-postadress. PRO-rabatten dras av när du anger ditt medlemsnummer.

PÅ DIN BOKNINGSBEKRÄFTELSE står viktig info inför resan. Du ansvarar själv för att uppgifter om namn, adress, telefonnummer samt flyg och avresedag stämmer på bekräftelsen. Färdhandlingar sänds med post c:a 7-10 dagar innan avresa.

VID FRÅGOR så kontakta oss på mail info@promedlemsresor.se eller tel 08-701 67 80 (mån-fre 9-17).

OM INGA AVRESOR VISAS HÄR NEDAN - Kontakta oss för datum och priser.  

FLYGTILLÄGG

Stockholm, Göteborg 200 kr
Östersund 650 kr
Luleå, Umeå 750 kr
   

 

TILLVAL/PERSON/VECKA

Dubbelrum för eget bruk 2 100 kr
Havsutsikt 350 kr
   

TILLVALSUTFLYKT

Båtutflykt till vackra ön Symi  
Grekisk afton med Zorbadans  
Utflykt till Tsambika stranden  
Stora Ö-rundturen  
   

AVBESTÄLLNINGSSKYDD

Avbeställningsskydd 249 kr/person/vecka
   

RESEFÖRSÄKRING

Vi erbjuder reseförsäkringar enligt försäkringsbolget Europeiska ERV:s villkor.

För information om boende kontakta PROMEDLEMSRESOR