Relaterade artiklar

2015-06-27

Boka jul- eller nyårsresan i god tid

Snart börjar det bli dags att planera för jul och nyår, allra helst om du tänkt dig att göra en julresa. I år bjuder vi på många tillfällen att shoppa julklappar men även fira de stora helgernas lediga dagar. Möjligheten att uppleva något trevligt med PROmedlemsresor i advent eller över jul och nyår är bättre än någonsin.

Läs mer »

2013-12-18

Res & Lär till Kraków!

Att resa och lära tillsammans bidrar till möten och nya kunskaper som berikar livet. I samarbete mellan ABF och PRO erbjuds din förening att starta en cirkel under namnet Res & Lär om Kraków.

Läs mer »

Relaterade Nyheter

2016-06-18

PRO Höstträff Gran Canaria

I november 2013 är det åter dags för PRO:s populära höstträff. I år åker vi till Gran Canaria, en självklar vinterfavorit med sitt sköna klimat. I semesterbyn Bahia Feliz på öns solsäkra sydkust varvar du roliga aktiviteter och trevligt umgänge med att flanera mellan stranden, poolen och serveringarna.

Läs mer »

2016-06-28

Aktiv gemenskap på vår- och höstträffarna

PROmedlemsresor ordnar många olika resor varje år, med teman som vandring, storstad, trädgård, historia, boule, sång och kultur. Men inga resor är lika välbesökta som de årliga vår- och höstträffarna.

Läs mer »

Senaste artiklarna från nyheter:

2017-03-23

Soloresor - egen lägenhet utan extra kostnad!

Ensamresande ger nya upplevelser - och nya vänner! På våra SOLO-resor kan du resa på egen hand och träffa likasinnade PRO-vänner. Till hands finns våra omtyckta värdinnor som ordnar med omfattande resmålsservice och trevliga aktiviteter eller utflykter på resmålet. Oftast ingår såväl frukost som middag på hotellet och därtill ofta en eller fler utflykter. Du bor i ditt rum eller lägenhet för eget bruk- utan att behöva betala extra.

Läs mer »

2017-01-03

Följ med på strövtåg!

Finns det något mer underbart än att strosa längs en stig invid havet eller gå i en grönskande dal med omgivande böljande kullar och blomsterängar? Kanske vandra utmed örtdoftande fält till nästa lilla by och slå sig ned för något läskande och en välför tjänt lantlunch med lokala smaker.

Läs mer »

2016-12-23

PRO Medlemsresors öppettider

Här presenteras våra öppettider som berör jul och nyårshelgen.

Läs mer »

2016-10-07

Ladda ner PRO-resefolder

PROmedlemsresor har fler resor än någonsin att erbjuda PROs medlemmar. I det just nu aktuella programmet hittar du våra innehållsrika temaresor med allt från boule, dans, mandelblom, vandringar och kultur. Därtill våra populära jul- & nyårsresor till Nådendal Spa. Dessutom smakprov på vårens resor till underbara Spanien. Nu kan du ladda ner resebroschyren och läsa hemma.

Läs mer »

Res & Lär till Berlin!

Vi reser och lär tillsammans! Med resan skapas möten och nya kunskaper som berikar livet. I samarbete mellan ABF och PRO erbjuds din förening att starta en cirkel under namnet Res & Lär om Berlin.

Res & Lär till Berlin är ABF:s och PROmedlemsresors senaste cirkelresa, en uppföljare till mycket populära cirklarna till Kraków och Prag. Samla er cirkel och bestäm vilken avresa som passar er bäst. Av ABF får ni gedigen studiehandledning och information inför er resa till Berlin. I studiecirkeln lägger ni sedan gemensamt upp en studieplan, där ni fokuserar på de delar som intresserar just er.

Planera resan

Inför resan till Berlin har vi valt ut några godbitar som ni inte bör missa under er vistelse i denna kulturmetropol. Vi bor på ett klassiskt hotell vid det betydelsefulla torget Alexanderplatz. I cirkelresans program ingår inte minst en omfattande stadsrundtur till klassiska sevärdheter som Brandenburger Tor, Domkyrkan och Riksdagshuset samt paradgatorna Unter den Linden och Kürfurstendamm. Utöver det väljer ni i studiecirkeln de valfria extrautflykter ni vill ha.

Berlin - mitt i Europa

Märkt av sin historia och fylld av minnesmärken från krigens fasor, vacker arkitektur, levande kultur, gastronimiskt restaurangliv och hundratals museer bjuder staden på aktiviter från morgon till kväll. Fyll er resa med det bästa av Berlin!

Resfakta

Bokning: Anmälan till resan gör ni till er cirkelledare.

Resdatum: Välj avresedatum på våren eller hösten..
För att boka in ett eget avresedatum kontakta PROmedlemsresor.

Pris 4 dagar: 6 495 kr PRO-medlem, 7 000 kr icke-medlem eller respektive/vän.

I priset ingår:
• Flyg till Berlin t/r.
• Transfer till hotellet t/r.
• Del i dubbelrum inkl frukost på
fyrstjärnigt hotell, 3 nätter.
• 1 x middag på hotellet.
• 1 x middag på Hackescher Markt.
• Guidad stadsrundtur i Berlin.
• Guidad stadspromenad.
• Ett museumbesök på Museum-ön.

Tillkommande kostnader:
* ABFcirkeln
* Bokade utflykter
* Ev. enkelrum

Mer information om resan:
Telefon 08-701 67 80 (mån-fre 9-17)
E-post: info@promedlemsresor.seRes & Lär till Berlin med PROmedlemsresor.