Relaterade artiklar

2015-06-27

Boka jul- eller nyårsresan i god tid

Snart börjar det bli dags att planera för jul och nyår, allra helst om du tänkt dig att göra en julresa. I år bjuder vi på många tillfällen att shoppa julklappar men även fira de stora helgernas lediga dagar. Möjligheten att uppleva något trevligt med PROmedlemsresor i advent eller över jul och nyår är bättre än någonsin.

Läs mer »

2013-12-18

Res & Lär till Kraków!

Att resa och lära tillsammans bidrar till möten och nya kunskaper som berikar livet. I samarbete mellan ABF och PRO erbjuds din förening att starta en cirkel under namnet Res & Lär om Kraków.

Läs mer »

Relaterade Nyheter

2016-06-29

PRO Medlemsresor på Facebook

Du har väl inte missat att vi finns på Facebook? Håll dig uppdaterad om våra nya resor och erbjudanden genom att gilla PROmedlemsresor. Där ger vi dig tips på dom hetaste resmålen och bilder från våra tidigare resor. Ibland kan även hälsningar från våra värdinnor eller kända ciceroner och dyka upp i flödet.

Läs mer »

2016-06-18

PRO Höstträff Gran Canaria

I november 2013 är det åter dags för PRO:s populära höstträff. I år åker vi till Gran Canaria, en självklar vinterfavorit med sitt sköna klimat. I semesterbyn Bahia Feliz på öns solsäkra sydkust varvar du roliga aktiviteter och trevligt umgänge med att flanera mellan stranden, poolen och serveringarna.

Läs mer »

Senaste artiklarna från nyheter:

2017-03-23

Soloresor - egen lägenhet utan extra kostnad!

Ensamresande ger nya upplevelser - och nya vänner! På våra SOLO-resor kan du resa på egen hand och träffa likasinnade PRO-vänner. Till hands finns våra omtyckta värdinnor som ordnar med omfattande resmålsservice och trevliga aktiviteter eller utflykter på resmålet. Oftast ingår såväl frukost som middag på hotellet och därtill ofta en eller fler utflykter. Du bor i ditt rum eller lägenhet för eget bruk- utan att behöva betala extra.

Läs mer »

2017-01-03

Följ med på strövtåg!

Finns det något mer underbart än att strosa längs en stig invid havet eller gå i en grönskande dal med omgivande böljande kullar och blomsterängar? Kanske vandra utmed örtdoftande fält till nästa lilla by och slå sig ned för något läskande och en välför tjänt lantlunch med lokala smaker.

Läs mer »

2016-12-23

PRO Medlemsresors öppettider

Här presenteras våra öppettider som berör jul och nyårshelgen.

Läs mer »

2016-10-07

Ladda ner PRO-resefolder

PROmedlemsresor har fler resor än någonsin att erbjuda PROs medlemmar. I det just nu aktuella programmet hittar du våra innehållsrika temaresor med allt från boule, dans, mandelblom, vandringar och kultur. Därtill våra populära jul- & nyårsresor till Nådendal Spa. Dessutom smakprov på vårens resor till underbara Spanien. Nu kan du ladda ner resebroschyren och läsa hemma.

Läs mer »

PROmedlemsresor kan göra er nästa föreningsresa!

PROmedlemsresor är PRO:s egna resebyrå med 30-års erfarenhet, vi har mycket goda kunskaper och ett oändligt uppslag på fina resor som anpassas efter varje förenings förfrågan!

Visste ni att PROmedlemsresor har skräddarsytt unika resor för 100-tals PRO-föreningar runt om i landet? Vad det gäller priset så är ni själva med och tar fram det bästa möjliga utifrån era önskemål om innehåll, resmål och ekonomi.

Decennier av resglädje!

1978 startade PRO en egen reseverksamhet, PRO-resor. Medlemsresor med buss gjordes inom Sverige på temat Läs, Spar & Res. PRO-medlemmarna läste i studiecirklar om Sveriges olika landskap.
Allt efter åren gick hade Sveriges 25 landskap betats av och intresset för att resa utanför landets gränser blev allt större. För att möta efterfrågan etablerades Senior Resor. Några av de första stora resorna som gjordes var att chartra hela tågsätt för medlemsresor till Portoroz i dåvarande Jugoslavien.

Numera har PRO-resor bytt namn till PROmedlemsresor, för att ytterligare tydliggöra att våra resor arrangeras för PRO:s många medlemmar, och Senior Resor AB heter numer Grand Tours AB.

Den senaste förändringen inom PROmedlemsresor är att vi nu har förenklat ytterligare för dig som reseansvarig vid bokning av gruppresor. Här nedan kan du läsa mer om fördelarna med att boka någon av våra färdiga gruppresor nästa gång din förening ska ut och resa!

Bokning av föreningsresa

För en offertförfrågan kan ni nu vända er direkt till PROmedlemsresors nya reseinformatör Peter Lennström. Han finns till hands för just er, för att hjälpa till med att informera om paketreselagen, ordna bra och prisvärda resealternativ eller vid tillfälle komma ut och prata om resor på lokala mässor eller möten.

Om ni är en mindre grupp hjälper vi gärna till att hitta en annan PRO-förening som har intresse av att dela resan med er. Du kan också vända dig till oss om du önskar hjälp med att ta fram ett faktablad med dag för dag program, för att på ett tydligt och korrekt sätt kunna presentera resan för medlemmarna i din förening.

Peter Lennström är inte bara oerhört sympatisk utan har även ett långt förflutet inom resor och bidrar gärna med sin kompetens att planera er nästa resa ihop.

Välkommen att kontakta vår nya reseinformatör – Peter Lennström. Han nås på telefon: 073-557 00 92  eller mail peter.lennstrom@promedlemsresor.se

Så bokar du

1. För att kunna genomföra en resa för enbart din förening fordras normalt minst 20 betalande deltagare. Resan kan då utformas helt enligt era önskemål.

2. Om du inte tror dig kunna intressera tillräckligt med deltagare för att genomföra en egen resa för bara din förening, kan du välja ett datum som vi erbjuder i vårt ”Del i För-eningsresorprogram”. Reservera ett valfritt antal platser hos PROmedlemsresor innan du presenterar resan för din förening. Därefter bekräftar vi antalet platser, boende och avstämningsdatum. Du binder dig inte till något minimum antal och tar inga risker. Om du önskar ytterligare information, material eller vill preliminärboka en resa så kontakta oss på info@promedlemsresor.se eller ring 08-701 67 80.

MARKNADSFÖRING. Det är viktigt att i god tid nå ut till medlemmarna med information om resan och det specialpris vi erbjuder. Använd alla kanaler; e-post, hemsida, medlemsblad och möten. Vår reseinformatör Peter Lennström kommer gärna till ert föreningsmöte för att inspirera.

RABATT. Samlar du 20 eller fler resenärer reser en person med på resan utan kostnad. Vid färre antal resenärer är rabatten:
• 75 % rabatt för en person vid 15 betalande.
• 50% rabatt för en person vid 10 betalande.
• 25% rabatt för en person vid 5 betalande.
Välkommen till PRO:s egen resebyrå!