Nyheter

2017-03-23

Soloresor - egen lägenhet utan extra kostnad!

Ensamresande ger nya upplevelser - och nya vänner! På våra SOLO-resor kan du resa på egen hand och träffa likasinnade PRO-vänner. Till hands finns våra omtyckta värdinnor som ordnar med omfattande resmålsservice och trevliga aktiviteter eller utflykter på resmålet. Oftast ingår såväl frukost som middag på hotellet och därtill ofta en eller fler utflykter. Du bor i ditt rum eller lägenhet för eget bruk- utan att behöva betala extra.

Läs mer »

2017-01-03

Följ med på strövtåg!

Finns det något mer underbart än att strosa längs en stig invid havet eller gå i en grönskande dal med omgivande böljande kullar och blomsterängar? Kanske vandra utmed örtdoftande fält till nästa lilla by och slå sig ned för något läskande och en välför tjänt lantlunch med lokala smaker.

Läs mer »

2016-12-23

PRO Medlemsresors öppettider

Här presenteras våra öppettider som berör jul och nyårshelgen.

Läs mer »

2016-10-07

Ladda ner PRO-resefolder

PROmedlemsresor har fler resor än någonsin att erbjuda PROs medlemmar. I det just nu aktuella programmet hittar du våra innehållsrika temaresor med allt från boule, dans, mandelblom, vandringar och kultur. Därtill våra populära jul- & nyårsresor till Nådendal Spa. Dessutom smakprov på vårens resor till underbara Spanien. Nu kan du ladda ner resebroschyren och läsa hemma.

Läs mer »

2016-10-01

Seniormässan 18-20 oktober

Vi ses på Seniormässan i Stockholm 18-20 okt. Vi på PROmedlemsresor vill önska dig varmt välkommen att möta oss under kommande Seniormässa i Stockholm. Tillsammans står vi med övriga inom PRO-familjen; PRO Trippelskrapet, PRO Folkhögskola och PRO Stockholm. I vår monter B11:51 tar du del av tävlingar, erbjudanden och annat skoj!

Läs mer »

2016-08-12

Julshopping, kultur och pub-besök i LONDON

Vill du komma i stämning inför julen? Få städer i Europa går så helhjärtat in för sin julutsmyckning och sitt utbud av julmarknader som London. Vår resesäljare Alexandra berättar mer om sin upplevelse på sin resa till London.

Läs mer »

2016-08-12

Marocko för alla dina sinnen!

Får vi fresta dig med att glömma novembermörkret? Vi är i goda händer hos vår fantastiske och uppskattade PRO-färdledare, Karin Blomkvist. Här nedan delar hon med sig av sina ord om resan till ett av hennes favoritresmål, med början i Marrakech.

Läs mer »

2016-06-30

PROmedlemsresor kan göra er nästa föreningsresa!

PROmedlemsresor är PRO:s egna resebyrå med 30-års erfarenhet, vi har mycket goda kunskaper och ett oändligt uppslag på fina resor som anpassas efter varje förenings förfrågan!

Läs mer »

2016-06-29

PRO Medlemsresor på Facebook

Du har väl inte missat att vi finns på Facebook? Håll dig uppdaterad om våra nya resor och erbjudanden genom att gilla PROmedlemsresor. Där ger vi dig tips på dom hetaste resmålen och bilder från våra tidigare resor. Ibland kan även hälsningar från våra värdinnor eller kända ciceroner och dyka upp i flödet.

Läs mer »

2016-06-29

Boka jul- eller nyårsresan i god tid

Snart börjar det bli dags att planera för jul och nyår, allra helst om du tänkt dig att göra en julresa. I år bjuder vi på många tillfällen att shoppa julklappar men även fira de stora helgernas lediga dagar. Möjligheten att uppleva något trevligt med PROmedlemsresor i advent eller över jul och nyår är bättre än någonsin.

Läs mer »

2016-06-28

Aktiv gemenskap på vår- och höstträffarna

PROmedlemsresor ordnar många olika resor varje år, med teman som vandring, storstad, trädgård, historia, boule, sång och kultur. Men inga resor är lika välbesökta som de årliga vår- och höstträffarna.

Läs mer »

2016-06-21

Kultur & världsarv i Kroatien

Upplev Medelhavets vackraste skärgård med oss. Kom med på utflykt till öarna eller någon av världsarvstäderna Split och Dubrovnik. På köpet får du vänlig atmosfär och god mat.

Läs mer »

2016-06-18

PRO Höstträff Gran Canaria

I november 2013 är det åter dags för PRO:s populära höstträff. I år åker vi till Gran Canaria, en självklar vinterfavorit med sitt sköna klimat. I semesterbyn Bahia Feliz på öns solsäkra sydkust varvar du roliga aktiviteter och trevligt umgänge med att flanera mellan stranden, poolen och serveringarna.

Läs mer »

2016-05-18

Res & Lär till Kraków!

Att resa och lära tillsammans bidrar till möten och nya kunskaper som berikar livet. I samarbete mellan ABF och PRO erbjuds din förening att starta en cirkel under namnet Res & Lär om Kraków.

Läs mer »

2016-03-01

Resa till Prag

Prag är huvudstaden i Tjeckien och har på senare år blivit ett populärt resemål. Till Prag kan du resa med PROmedlemsresor och njut av den sällsamt härliga atmosfären i världsarvsskyddade Gamla stan.

Läs mer »

2015-07-09

Kristina Sandberg kommer till PRO:s Höstträff!

Nu är det klart att omtyckta författaren Kristina Sandberg medverkar under årets Höstträff i Maspalomas mellan 11-18 december.

Läs mer »

2015-07-01

Res & Lär till Berlin!

Vi reser och lär tillsammans! Med resan skapas möten och nya kunskaper som berikar livet. I samarbete mellan ABF och PRO erbjuds din förening att starta en cirkel under namnet Res & Lär om Berlin.

Läs mer »

2015-06-27

Boka jul- eller nyårsresan i god tid

Snart börjar det bli dags att planera för jul och nyår, allra helst om du tänkt dig att göra en julresa. I år bjuder vi på många tillfällen att shoppa julklappar men även fira de stora helgernas lediga dagar. Möjligheten att uppleva något trevligt med PROmedlemsresor i advent eller över jul och nyår är bättre än någonsin.

Läs mer »

2014-11-24

Nu återvänder vi till favoriten Rhodos!

Nu kan vi med glädje presentera nästa års PRO Vårträff – som än en gång går till solens och kärlekens ö Rhodos! Många av våra resenärer önskar bo inne i Rhodos stad, med promenadavstånd till shopping, stränder och sevärdheter. Därför har vi valt ett riktigt fint, familjärt och fyrstjärnigt hotell som har nära till allt. Denna resa genomfördes våren 2015.

Läs mer »

2014-11-11

Tack till PROmedlemsresors resenärer

Helén Hamlet Skouloudakis (bilden) på Apollo i Chania tackar här PROmedlemsresors resenärer, för deras fina hjälpinsats i Chania maj 2014. De pengar som samlades in gick till en dator, en kamera och diverse skolmaterial till ett barnhem/särskola i kommunen.

Läs mer »

2014-09-18

Snart är det jul igen!

Ett bra sätt att slippa julstressen är att åka på en resa i december. Då blir du ompysslad, får maten serverad och kan istället lägga din tid på att umgås med gamla och nya vänner. Dessutom får du uppleva spännande städer och platser som bidrar med nya intryck och fina minnen!

Läs mer »

2014-07-04

Vinnaren i resetävlingen utsedd

Vi har nu läst igenom alla inkomna svar i vår resetävling, arrangerad tillsammans med Trippelskrapet. Och den lyckliga vinnaren är...

Läs mer »

2014-04-22

Populäraste resmålen 2014

På Tripadvisors webbplats recenserar resenärer städer, hotell och sevärdheter som de själv har upplevt. Nu har medlemmarna röstat och utsett vad de anser vara årets 25 bästa resmål. Flera av resorna på 10 i topp finns i PROmedlemsresors program.

Läs mer »

2014-04-04

Fascinerande storstäder!

PROmedlemsresors storstadsresor brukar vara väldigt uppskattade. Det rikliga utbudet av sevärdheter, aktiviteter och restauranger lockar, liksom möjligheterna till kulturupplevelser och shopping. I år erbjuds flera spännande storstadsresor, både på nära håll och lite längre bort.

Läs mer »

2014-03-05

”Lasse är min allra bästa vän!”

I början av 2009 satt Kerstin Thörnqvist hemma i sin lägenhet i Karlstad och sörjde sin bortgångne sambo. På Dalarö, några mil utanför Stockholm bodde Lars Ringstad, nybliven änkeman efter ett långt äktenskap. Båda kände att något måste hända, och ovetandes om varandra bokade de in sig på PROmedlemsresors höstträff till Turkiet. Idag har Kerstin och Lasse varit ett par i fyra år och träffas så ofta de kan!

Läs mer »

2014-01-16

PROmedlemsresors ciceroner i SVT:s Trädgårdskampen

Missa inte SVT:s nya trädgårdsprogram ”Trädgårdskampen”, där två av PROmedlemsresors populära ciceroner – Hannu Sarenström och Gunnel Carlson – medverkar i juryn.

Läs mer »

2014-01-14

Blommor, blommor, blommor!

Under 2014 arrangerar PROmedlemsresor flera resor på tema kultur, trädgård och blommor. Med på resorna följer våra kunniga trädgårdsciceroner Gunnel Carlson eller Hannu Sarenström. Välkommen att inspireras av grönskan och blomsterprakten på den spanska sydkusten eller på Azorerna.

Läs mer »