Relaterade artiklar

2015-06-27

Boka jul- eller nyårsresan i god tid

Snart börjar det bli dags att planera för jul och nyår, allra helst om du tänkt dig att göra en julresa. I år bjuder vi på många tillfällen att shoppa julklappar men även fira de stora helgernas lediga dagar. Möjligheten att uppleva något trevligt med PROmedlemsresor i advent eller över jul och nyår är bättre än någonsin.

Läs mer »

2014-01-14

Blommor, blommor, blommor!

Under 2014 arrangerar PROmedlemsresor flera resor på tema kultur, trädgård och blommor. Med på resorna följer våra kunniga trädgårdsciceroner Gunnel Carlson eller Hannu Sarenström. Välkommen att inspireras av grönskan och blomsterprakten på den spanska sydkusten eller på Azorerna.

Läs mer »

Relaterade Nyheter

2016-06-18

PRO Höstträff Gran Canaria

I november 2013 är det åter dags för PRO:s populära höstträff. I år åker vi till Gran Canaria, en självklar vinterfavorit med sitt sköna klimat. I semesterbyn Bahia Feliz på öns solsäkra sydkust varvar du roliga aktiviteter och trevligt umgänge med att flanera mellan stranden, poolen och serveringarna.

Läs mer »

2016-06-28

Aktiv gemenskap på vår- och höstträffarna

PROmedlemsresor ordnar många olika resor varje år, med teman som vandring, storstad, trädgård, historia, boule, sång och kultur. Men inga resor är lika välbesökta som de årliga vår- och höstträffarna.

Läs mer »

Senaste artiklarna från nyheter:

2015-06-27

Boka jul- eller nyårsresan i god tid

Snart börjar det bli dags att planera för jul och nyår, allra helst om du tänkt dig att göra en julresa. I år bjuder vi på många tillfällen att shoppa julklappar men även fira de stora helgernas lediga dagar. Möjligheten att uppleva något trevligt med PROmedlemsresor i advent eller över jul och nyår är bättre än någonsin.

Läs mer »

2014-11-24

Nu återvänder vi till favoriten Rhodos!

Nu kan vi med glädje presentera nästa års PRO Vårträff – som än en gång går till solens och kärlekens ö Rhodos! Många av våra resenärer önskar bo inne i Rhodos stad, med promenadavstånd till shopping, stränder och sevärdheter. Därför har vi valt ett riktigt fint, familjärt och fyrstjärnigt hotell som har nära till allt.

Läs mer »

2014-11-11

Tack till PROmedlemsresors resenärer

Helén Hamlet Skouloudakis (bilden) på Apollo i Chania tackar här PROmedlemsresors resenärer, för deras fina hjälpinsats i Chania maj 2014. De pengar som samlades in gick till en dator, en kamera och diverse skolmaterial till ett barnhem/särskola i kommunen.

Läs mer »

2014-09-18

Snart är det jul igen!

Ett bra sätt att slippa julstressen är att åka på en resa i december. Då blir du ompysslad, får maten serverad och kan istället lägga din tid på att umgås med gamla och nya vänner. Dessutom får du uppleva spännande städer och platser som bidrar med nya intryck och fina minnen!

Läs mer »

Res & Lär till Kraków!

Att resa och lära tillsammans bidrar till möten och nya kunskaper som berikar livet. I samarbete mellan ABF och PRO erbjuds din förening att starta en cirkel under namnet Res & Lär om Kraków.

Res & Lär till Kraków är ABF:s och PROmedlemsresors senaste cirkelresa, en uppföljare till mycket populära Res & Lär till Prag. Upplägget är detsamma som tidigare. Samla er cirkel och bestäm vilken avresa som passar er bäst. Av ABF får ni gedigen studiehandledning och information inför er resa. I studiecirkeln lägger ni sedan gemensamt upp en studieplan, där ni fokuserar på de delar som intresserar just er.

Planera resan

Inför resan till Kraków har vi valt ut några sevärdheter som ni inte bör missa. Dessa besöker vi under den gemensamma stadspromenaden. Utöver det väljer ni bland ett antal tilläggsutflykter, som cirkeln genomför tillsammans.

Kraków

Enligt många hör Kraków till de vackraste städerna i Europa, om inte rent av i världen, med en välbevarad och UNESCO-skyddad stadskärna. Torget Rynek Główny är en naturlig samlingsplats, där även de imponerande ”klädeshallarna” ligger. Kända landmärken är den vackra Mariakyrkan och Wawelkullen, med kungliga slottet och domkyrkan. I Kraków finns gott om mysiga caféer, barer och restauranger som serverar prisvärd och vällagad mat.

Centrala Kraków

Resfakta

Bokning: Anmälan till resan gör ni till er cirkelledare.

Resdatum: 1/9, 8/9, 15/9, 22/9, 29/9, 6/10, 13/10 2014.

Pris 5 dagar: 4 995 kr PRO-medlem, 5 400 kr icke-medlem alt. respektive.

I priset ingår:
* Flyg Stockholm-Kraków t/r
* Del i dubbelrum 4 nätter på trestjärnigt hotell centralt i Kraków
* Frukostpension på hotellet
* Transfer till hotellet t/r med svensktalande lokalguide
* Halvdags stadspromenad (4 tim.) med svensktalande lokalguide

Tillkommande kostnader:
* ABFcirkeln
* Bokade utflykter
* Ev. enkelrum

Mer information:
Telefon 08-701 67 80
E-post: info@promedlemsresor.se